stiri rock

GUERRILLAS si GOTHIC primele finaliste pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012

GUERRILLAS si GOTHIC primele finaliste pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012
Vineri, 5 mai şi sâmbătă, 6 mai, s-au desfăşurat la Cluj-Napoca, respectiv Timişoara ,primele două semifinale din cadrul concursului W:O:A Metal Battle Romania 2012. Trupele calificate în finala ce va avea loc în 17 mai la Sibiu sunt: Guerrillas şi Gothic

Ultimele două semifinalele se vor desfăşura în 12 mai în Grill Pub & Rocks Pub Bucureşti (Bolthard, Cap de Craniu, L.O.S.T, Monarchy) şi 13 mai în Underground Club Iaşi (Almost in Range, EyeLead, God, Masked Toys)

Anul acesta este prima ediţie a concursului în care publicul va avea drept de vot, fiind considerat un membru al juriului.Câştigătoarele semifinalelor vor concura în finala naţională care va avea loc în 17 mai 2012 la Sibiu (Oldies Club).
Formaţia din România declarată câştigătoare va avea şansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfăşoară anual la Wacken, în Germania, şi se bucură de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din întreaga lume!

Trupele participante la finala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului, premii precum Artist Price Endorsement Deals. Începând cu ediţia din acest an câştigătoarea finalei internaţionale va obţine ca premiu un contract cu casa de discuri Nuclear Blast – cea mai mare casă de discuri heavy-metal independentă din lume. 
În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 30 de ţări diferite. Din 2004, de când se desfăşoară anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs internaţional de talente pentru tinere trupe ale genului

Finala internaţională va avea loc în perioada 02.–04.08.2012, în cadrul festivalului Wacken Open Air 2012, pe scena W.E.T. Stage.
 
Sursa: W:O:A Metal Battle Romania 
 


MAI MULTE DESPRE Gothic, Guerrillas
Posted by Dragos P., at 11:58 |  May 10, 2012  | 0 Comentarii  | 2838 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUERRILLAS si GOTHIC primele finaliste pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri