stiri rock

GUNS N’ ROSES: biletele VIP suplimentate

GUNS N’ ROSES: biletele VIP suplimentate
FANII GUNS N’ ROSES VOR CONDITII DE LUX. BILETELE VIP SE SUPLIMENTEAZA

D&D East Entertainment ofera publicului din Romania inca un concert asteptat de multi ani. Pe 21 septembrie, la Romexpo, va concerta legendara trupa Guns N’ Roses.

De data aceasta, fanii trupei isi doresc conditii de lux pentru a participa la concert: cererile pentru biletele din categora VIP sunt peste asteptari, aceasta categorie fiind si prima epuizata. Ca atare, organizatorii au gasit solutii pentru suplimentarea locurilor in tribuna VIP.

Biletele VIP se pot cumpara din nou incepand de joi, 2 septembrie, numai prin Reteaua Eventim.ro, la preturile de 298,20 lei sau 266,30, in functie de pozitionarea in tribuna. De asemenea, mai sunt disponibile  urmatoarele categorii de bilete:

Golden Circle - in fata scenei: 191,7 lei
Normal Circle - 127,8 lei.


Biletele pentru concertul Guns N’ Roses se distribuie in exclusivitate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humnitas si online pe site-ul www.eventim.ro.

Guns N’ Roses ajunge in premiera  in Romania in cadrul Chinese Democracy World Tour,  pe 21 septembrie 2010, la Romexpo.

Sursa: D&D EAST ENTERTAINMENT


MAI MULTE DESPRE Guns N'Roses
Posted by H., at 11:29 |  September 03, 2010  | 0 Comentarii  | 1684 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUNS N’ ROSES: biletele VIP suplimentate

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri