stiri rock

GUNS N'ROSES: concert la Bucuresti!

GUNS N'ROSES: concert la Bucuresti!

D&D East Entertainment oferă publicului o altă premieră absolută pentru România! După mega - concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC şi Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit rândul celor de la Guns N’Roses  să ajungă la Bucuresti.
Dupa ani de aşteptare, fanii vor avea parte de o întâlnire cu unul dintre cei mai adulaţi vocalişti rock din toate timpurile – Axl Rose, in data de 21 septembrie, la Romexpo.
 
De-a lungul anilor, Guns N’Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare album Guns N’Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este Appettite For Destruction cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii. 

Biletele se vor pune in vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro

Vor exista trei categorii de bilete:

VIP – tribuna, cu preţuri între 266,3 lei şi 298,2 lei, în functie de poziţionare
Golden Circle – în faţa scenei, la preţul de 191,7 lei
Normal Circle – la preţul de 127,8 lei

Despre Guns N’Roses

Anii ’80 au adus multe schimbări pe scena rock la nivel mondial, iar noul val de formaţii glam rock a fost reprezentat cu succes de către grupul american Guns N’Roses.

Grupul este considerat un demn urmaş al celebrilor Rolling Stones în ce priveşte atitudinea în viaţa particulară, dar şi pe scenă. Încă de la înfiinţare,  in 1985, punctul de atracţie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele său adevărat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul său vocal, dar şi prin prestaţia live.

Primul album a fost şi marele succes al grupului. Intitulat Appettite For Destruction, discul s-a clasat la scurt timp după lansare, în 1987, pe locul întâi în topul Billboard, dar a ocupat poziţii fruntaşe şi în multe  topuri europene devenind cel mai popular album rock al acelor ani.

Celebritatea la nivel mondial este consolidată printr-o serie de turnee şi apariţii la  festivaluri importante avand ca punct de referinţă Monsters Of Rock, la Castle Donington, în 1988, unde au cântat în faţa a 100.000 de spectatori.

Începând cu anii ’90, Guns N’Roses devine un simbol nu numai pentru amatorii muzicii rock, ci şi pentru iubitorii muzicii mainstream. Apariţia în 1991 a dublului album Use Your Illusion I + II, a făcut ca adresabilitatea grupului să fie şi mai largă, iar piese precum Don’t Cry, November Rain sau Knockin’ On Heaven’s Door (cover Bob Dylan) să fie fredonate de toate categoriile de public. Aceste două albume au devenit rapid un alt succes pentru grup, fiind placate de 7 ori cu discuri de platină.

După 1993 Guns N’Roses se desfiinţează şi când nimeni nu se mai aştepta, în 2008, revine în atenţie cu un nou disc de studio numit Chinese Democracy . A fost marea surpriză a anului 2008 şi în acelaşi timp, un come back de referinţă în istoria rock-ului.  Punctul forte al grupului a rămas apariţia live, aşa că Chinese Democracy World Tour a devenit  un bun prilej pentru  fani să-i revadă la lucru după o pauză îndelungată.

Chinese Democracy World Tour ajunge în premieră şi în România,  pe 21 septembrie 2010, la Romexpo, iar D&D East Entertainment vă invită să vedeţi live una dintre cele mai populare formaţii rock din ultimele trei decenii.



MAI MULTE DESPRE Guns N'Roses
Posted by Ella, at 12:10 |  July 01, 2010  | 2 Comentarii  | 3956 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUNS N'ROSES: concert la Bucuresti!

  • oh, come on, trebuia sa puneti poza pusa de traian basescu (!) pe forum: http://i.imgur.com/iJNfj.jpg

    1. Posted by Mikix | 01 Iulie 2010 23:50
  • Mai repede ajungem la Beograd.. :P
    desi ascultam GNR la 13-14 ani, parca m-as duce sa vad ce a mai ramas din trupa asta..

    2. Posted by mmusic | 03 Iulie 2010 00:36
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri