stiri rock

HANG HIM: videoclipul piesei 'Chaos prophylaxis - Coagulation' disponibil online

HANG HIM: videoclipul piesei 'Chaos prophylaxis - Coagulation' disponibil online
Chaos Prophylaxis - Coagulation, primul videoclip oficial al grupului bucurestean Hang Him poate fi vazut mai jos, acest videoclip fiind filmat integral in studio:

 

Piesa Chaos Prophylaxis - Coagulation va figura pe albumul de debut al trupei, data de lansare urmand a fi facuta publica in curand. Pe acest material va figura ca invitat special vocalist-chitaristul grupului Taine, Andy Ionescu. Piesa a fost inregistrata in data de 30 octombrie 2011 alaturi de Razvan Raduta-Penda (Cap De Craniu, H8, Nightpray, Kandaon) ce se va ocupa de mixajul albumului alaturi de Calin Raduta. Titlurile pieselor ce vor figura pe albumul de debut al trupei sunt urmatoarele:

01. The Stumbling Hearse - Sublimation
02. Bottomless Casket - Reverberation
03. Disembodied - Volatilisation
04. The Missing Temple - Precipitation
05. A Ghost Hides in the Tempest - Impregnation
06. The Face Behind the Face - Calcination
07. Chaos Prophylaxis - Coagulation
08. Drowning in the Clouds - Solutio
09. Ritual of Abandon - Purification
10. The Burning Dawn - Conjunction

Multi-instrumentistul Calin Raduta (Cap De Craniu, H8, ex-Crize, ex-Kendo), vocalistul Vicentiu Busuioc "Averac" (Wheel of Discord) si textierul Cristian Dita "Saturnian", au vorbit in exclusivitate pentru Metalfan despre piesa Chaos Prophylaxis - Coagulation, dar si despre grupul Hang Him.

Cristian Dita "Saturnian": "Hang Him este calatoria unui personaj catre sine, catre un nou nivel de cunoastere interioara. Trecerea prin starile previzibile de conflict, regret si confuzie se termina odata cu diluarea trecutului si a greselilor aferente intr-o revelatie sufleteasca si spirituala. In Profilaxia haosului el este deja intr-o etapa finala in care constientizeaza si accepta imprevizibilul si sansa, de aici nascandu-se hotararea de merge inainte fara a se lasa afectat de ceeea ce nu poate controla. E un soi de purificare a sinelui pentru atingerea telului final. Subtitlurile pieselor sunt diferite stadii ale proceselor alchimice asociate starii de agregare a sufletului acestui personaj care se schimba la fiecare etapa."

Calin Raduta: "Aceasta piesa Chaos Prophylaxis - Coagulation reprezinta penultima piesa cu voce de pe albumul Hang Him (in afara de cele instrumentale). Ca aproape la toate sedintele de inregistrari, fie ca este vorba despre Hang Him, Cap De Craniu sau H8, uneori chiar si la repetitii, filmam. Practic treaba asta cu filmatul reprezinta un studiu, pt. ca ne ajuta mult in a evolua. Uneori filmarile ne folosesc mai mult decat ca simple subiecte de studiu si atunci le montam si fie ca iese un videoclip de prezentare sau un studio reportaj, fie videoclip artistic."

Averac: "Ridicand in slavi in special Chaos Prophylaxis - Coagulation ar insemna sa le desconsider pe celelalte, fata de care simt o atractie pe cat de pasionala, pe atat de violenta. Ca de altfel intreg albumul, aceasta piesa arata complexitate gandita cu mare atentie de 'creatorul' Calin. Cred ca toata lumea a observat deja, perioada de tranzitie a calitatii metalului romanesc, cel mai intalnit subliniata prin aproape cliseicul "Suna ca afara!". De data asta vreau sa o dau altfel sperand ca perioada asta de tranzitie nu va dura asa de mult, calitatea ridicata devenind usor usor o constanta: ascultand piesa in speta, Chaos Prophylaxis - Coagulation, primesc cu mandrie 'curajul' de a da piept cu 'strainii'. Cat despre video, este facut pe masura proiectului. ... de 10."

Pentru mai multe detalii privind activitatea grupului Hang Him, puteti accesa pagina oficiala de Facebook a trupei.

Primul album de studio al trupei Cap De Craniu va purta numele I'll Kill If I Live si este prevazut a fi lansat la inceputul anului 2012 prin intermediul Metalfan Records Division. Albumul va fi lansat intr-o versiune de carcasa jewelcase ce va contine un booklet intr-un format special, grafica fiind semnata Calin Raduta, liderul trupei si principalul compozitor Cap De Craniu. Formatia i-a cooptat de curand in componenta pe vocalistul Mihai Ionescu (ex-Days Before Disappearance), dar si pe basistii Paul Nicolae (ex-Inside Out, ex-Days Before Disappearance, ex-Proof) si Robert "Sep" Pieptan (Taine), dupa despartirea din acest an de vocalistul Dragos Drunea (Crize), basistul Costin Chioreanu (Mediocracy, Nightpray, Kandaon) si chitaristul Radu Ionascu (Mediocracy).


MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu, Hang Him
Posted by H., at 14:12 |  November 18, 2011  | 0 Comentarii  | 4187 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HANG HIM: videoclipul piesei 'Chaos prophylaxis - Coagulation' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri