stiri rock

HATEBREED: detalii despre noul album

HATEBREED: detalii despre noul album

Noul album al americanilor de la Hatebreed va fi lansat in data de 29 septembrie sub egida Roadrunner Records. Noul album va purta numele Hatebreed va fi produs de catre Chris "Zeuss" Harris (Shadows Fall, Municipal Waste etc).

Titlurile pieselor ce vor figura pe albumul Hatebreed sunt urmatoarele:

01. Become The Fuse
02. Not My Master
03. Between Hell And A Heartbeat
04. In Ashes They Shall Reap
05. Hands Of A Dying Man
06. Everyone Bleeds Now
07. No Halos For The Heartless
08. Through The Thorns
09. Every Lasting Scar
10. As Damaged As Me
11. Words Became Untruth
12. Undiminished
13. Merciless Tide
14. Pollution Of The Soul
15. Escape (New Diehard Edit)

Posted by H., at 00:00 |  August 21, 2009  | 0 Comentarii  | 1394 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HATEBREED: detalii despre noul album


Alte articole din Stiri