stiri rock

HATHOR aniverseaza 15 ani printr-un concert special

HATHOR aniverseaza 15 ani printr-un concert special
Acum 15 ani,  intr-o iarna foarte grea, m-am trezit la usa cu 3 prieteni: Ilie Caraus- voce, Adi Zainescu-bass. si Cristi Ochiu tobe, cautau un chitarist sa formeze o trupa de metal. M-am uitat la ei, m-am uitat afara, am inceput sa radem cu chef si am plecat la Casa Studentilor pe jos (cam 6 km, totul era paralizat din cauza zapezii,) acolo ne-am spart mintile la un paharel de rom in barul  casei de cultura (nu pot uita si acum paharelele  de bodega mici si mate ) ce nume sa ne punem. In final ne-am decis la  HATHOR, era ideea lui Adi Zainescu care desenase rapid si un logo.
In 1997 a venit  fratele meu la chitara  Adi " Bc.Rich" iar eu am trecut la bass, incet incet au tot trecut anii, componenta s-a tot schimbat, deoarece cu trecerea timpului apar probleme personale care nu mai motiveaza dorinta de a canta.Am reusit cu greu in 15 ani sa tinem steagul sus, dar si lipsa banilor se oglindeste in putinele inregistari de studio pe care le detinem si regretam enorm

Vrem sa multumim  baietilor care au activat in trupa galateana Procontra, ne-au ajutat foarte mult in anii timpurii cu inregistrari si instrumente super oameni, Casei de cultura a studentilor in frunte cu Dinu Gandu (am petrecut ani frumosi la voi), fostilor trupeti Hathor - va iubim enorm!!; tuturor trupelor cu care am cantat in sute de concerte si festivaluri in special cei mai buni prieteni ai nostri God, Avatar, Altar,Vos, tuturor organizatorilor de festivaluri si concerte, partenerilor media care au fost foarte receptivi si le multumim enorm, parintilor nostrii care ne-au suportat si au crezut ca vom fi niste Moga sau Moculescu haha ....si nu  in ultimul rand fanilor nostri, Special thanx!
A new power is Rising!

Concertul aniversar Hathor 15 se va desfasura pe 23 decembrie in clubul Zodiac, cu incepere de la ora 21.00. Pretul unui bilet este 10 ron. Invitati: trupa Sincarnate, si cativa fosti prieteni care au activat in Hathor, playlistul va contine piese din 1995-2010.


Sursa: Hathor



MAI MULTE DESPRE Hathor, Sincarnate
Posted by Dragos P., at 20:27 |  December 09, 2010  | 0 Comentarii  | 2982 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HATHOR aniverseaza 15 ani printr-un concert special

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri