stiri rock

HEAVEN SHALL BURN va concerta la Rock the City!

HEAVEN SHALL BURN va concerta la Rock the City!

Heaven Shall Burn este cel mai nou nume confirmat pe afisul Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012. De asemenea, trupa britanica Lostprophets nu va mai concerta în cadrul evenimentului.

Heaven Shall Burn este un grup german care activează din 1996, timp în care a editat 6 albume de studio, dar şi un DVD numit Bildersturm. Axat pe sonorităţiile moderne, Heaven Shall Burn are puternice influenţe americane, dar şi o excelentă atitudine live probată printre altele la diverse festivaluri de renume precum Wacken Open Air ori Summer Breeze.

Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012 se anunţă cel mai interesant festival rock al anului din România. În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea B, veţi putea vedea multe formaţii în premieră în România, multe nume mari pe scena rock internaţională, dar şi o serie de formaţii româneşti.

Prima zi a festivalului, 29 iunie, va fi rezervată formaţiilor româneşti şi se va numi Romanian Rock Day. Rock the City promovează şi în acest an trupele autohtone, oferindu-le posibilitatea să cânte pe scena unuia dintre cele mai importante festivaluri de la noi. Momentan nu se cunosc numele trupelor care vor urca pe scenă la Romanian Rock Day, dar acestea vor fi anunţate în perioada următoare.

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012 până în acest moment este următorul:

Vineri, 29 iunie 2012

Romanian Rock Day

Sâmbătă, 30 iunie 2012

PENTAGRAM
SAXON
SOULFLY
BLACK LABEL SOCIETY
GODSMACK
MACHINE HEAD


Duminică, 1 iulie 2012

SWEET SAVAGE
UGLY KID JOE
WITHIN TEMPTATION
THE CULT
EVANESCENCE
GUNS N’ROSES

 
Deşi iniţial organizatorii au anunţat ca la ediţia din acest an a festivalului Rock the City accesul să se facă doar pe bază de abonament valabil pentru toate cele trei zile de festival, în urma cererii publicului, organizatorii au introdus şi bilete valabile doar pentru o singură zi. Astfel, va exista şi o perioadă promoţională de achiziţionare a biletelor după cum urmează:

Preturi promotionale Early Bird – până la 15 mai 2012, inclusiv:

Ziua 1: Normal Circle – 50 lei; Golden Circle – 70 lei
Ziua 2: Normal Circle – 120 lei; Golden Circle – 170 lei
Ziua 3: Normal Circle – 140 lei; Golden Circle – 210 lei

După data de 15 mai 2012, preţurile vor deveni:

Ziua 1: Normal Circle – 70 lei; Golden Circle – 90 lei
Ziua 2: Normal Circle – 140 lei; Golden Circle – 190 lei
Ziua 3: Normal Circle – 160 lei; Golden Circle – 230 lei

Abonamentele Normal Circle şi Golden Circle vor rămâne la preţul de 180 lei, respectiv 270 lei. Biletele VIP sunt disponibile numai sub formă de abonament, la preţul de 450 lei. Biletele Rock the City sunt în vânzare în exclusivitate prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Accesul publicului se va face în ziua de vineri, 29 iunie, de la ora 13:00, sâmbătă, 30 iunie, şi duminică, 1 iulie, de la ora 12:00, iar orele de începere a concertelor vor fi următoarele, vineri de la ora 15:00, sâmbătă şi duminică, de la ora 13:00.

Festivalul Rock the City este la a patra ediţie şi este organizat de către East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment. În acest an, festivalul s-a alăturat conceptului Tuborg GreenFest, care a făcut înconjurul Europei şi care de câţiva ani este prezent şi în România.



MAI MULTE DESPRE Black Label Society, Evanescence, Godsmack, Guns N'Roses, Machine Head, Pentagram, Saxon, Soulfly, Sweet Savage, The Cult, Ugly Kid Joe, Within Temptation
Posted by Ella, at 00:13 |  April 05, 2012  | 0 Comentarii  | 2669 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HEAVEN SHALL BURN va concerta la Rock the City!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri