stiri rock

HELLFEST 2012: Black Label Society, Slash si Unisonic sunt printre ultimele nume confirmate

HELLFEST 2012: Black Label Society, Slash si Unisonic sunt printre ultimele nume confirmate

Organizatorii Hellfest Open Air 2012 au dat publicitatii programul complet al festivalului, care include, pe langa cele aproximativ 150 de trupe deja anuntate, si cateva surprize.

Doi dintre cei mai apreciati chitaristi ai momentului, Zakk Wylde (Black Label Society) si Slash, vor urca pe scenele festivalului atat alaturi de Ozzy Osbourne, cat si cu propriile trupe. Din cauza problemelor de sanatate ale lui Tony Iommi, prestatia Black Sabbath a fost inlocuita cu un show Ozzy Osbourne & friends.

Un nou nume adaugat pe afis este cel al supergrupului Unisonic, format din Michael Kiske (ex-Helloween), Kai Hansen (Gamma Ray, ex-Helloween), Denis Ward (Pink Cream 69), Mandy Meyer (ex-Krokus, ex-Gotthard) si Kosta Zafiriou (Pink Cream 69). Alte trupe care intregesc line-up-ul Hellfest din acest an sunt: Steel Panther, Forgotten Tomb, Street Dogs, Kobra And The LotusAs They Burn si Strong As Ten.

Cea de-a 7-a editie Hellfest Open Air se va desfasura in perioada 15  - 17 iunie in apropierea localitatii Clisson (Franta) si asteapta in 2012 aproximativ 30 000 de participanti. Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.digitick.com, la pretul de 154 EUR pentru un abonament si de 68.50 EUR pentru biletele de o zi. Preturile includ taxa pentru rezervare si accesul in camping.

Mai multe detalii despre festival, precum si programul complet, sunt disponibile AICI.



MAI MULTE DESPRE Black Label Society, Slash, Unisonic
Posted by Ella, at 21:58 |  March 14, 2012  | 0 Comentarii  | 3425 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HELLFEST 2012: Black Label Society, Slash si Unisonic sunt printre ultimele nume confirmate

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri