stiri rock

HOLYHELL lanseaza albumul cu acelasi nume pe 26 iunie

HOLYHELL lanseaza albumul cu acelasi nume pe 26 iunie

Dupa peste patru ani de activitate pe scena metal, in care au impresionat prin prestatiile live de inalt nivel si abilitatile muzicale remarcabile, Holyhell sunt gata sa lanseze albumul asteptat de multa vreme. Produsul, al carui titlu este identic cu numele trupei, constituie, potrivit criticilor de specialiate „veriga care lipsea intre gothic si heavy metal”. Materialul va fi disponibil incepand cu data de 26 iunie 2009 si este lansat de Casa de discuri Magic Circle Music.

In aceasta vara, Holyhell va prezenta piese de pe noul album la o serie de festivaluri europene: HELLFEST, Franta, pe 21 iunie 2009, METALWAY FESTIVAL, Spania, pe 27 iunie 2009, B'ESTFEST AFTERSHOCK, Romania, pe 5 iulie, 2009, NORWAY ROCK FESTIVAL, Norvegia, pe 10 iulie, 2009 si MAGIC CIRCLE FESTVAL III, la Loreley, Germania pe 18 iulie.
Sambata, pe 13 iunie, trupa a urcat si pe scena de  la PROVINSSIROCK 2009, Finlanda, unde s-a bucurat, ca de obicei, de o reactie entuziasta din partea publicului.

Trupa ce ii are in componenta pe Maria Breon (voce), “Shred Lord” Joe Stump (chitara), Jay Rigney (bas) si Rhino (tobe) a mai lansat, in anul 2007, EP-ul Apocalypse. Produsul a intrat imediat in primele 100 de pozitii ale topurilor germane de specialitate. Pentru informatii suplimentare vizitati: www.holyhell.com

Portofoliul Casei de productie Magic Circle Music se imbogateste vara aceasta si cu alte produse:
JOE STUMP, chitaristul trupei Holyhell, a cedat in fata insistentelor fanilor si a pregatit o colectie cu cele mai impresionante compozitii ale sale, numita The Essential Shred Guitar Collection”. Albumul cuprinde atat „bijuterii” de pe albumele sale solo, intr-o noua prezentare, cat si compozitii  noi. Produsul este un „must have”  pentru orice impatimit de chitara.

 

La randul sau, Jack Starr, pionier al power-metalului si fondator al trupei Virgin Steele, si-a unit fortele cu fostii colegi din trupa Burning Starr, respectiv basistul Ned Meloni si senzatioanalul vocalist Todd Michael Hall. Impreuna au realizat albumul Defiance, un material discografic cu savoare vintage, conceput pentru cei ce „respira” power-metal.. Piese de pe acest album vor fi prezentate la Festivalul Magic Circle III.

 


Pentru mai multe detalii vizitati:  www.magiccirclemusic.com; www.magiccirclefestival.com

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE HolyHell
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  June 16, 2009  | 0 Comentarii  | 3415 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HOLYHELL lanseaza albumul cu acelasi nume pe 26 iunie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri