stiri rock

ICED EARTH: detalii despre albumul 'Dystopia' si concertul de la Bucuresti

ICED EARTH: detalii despre albumul 'Dystopia' si concertul de la Bucuresti
Formatia americana Iced Earth va lansa, pe 17 octombrie in Europa si 18 octombrie in SUA, noul album discografic intitulat Dystopia. Acesta include 12 piese si vine la o distanta de 3 ani de precedentul material The Crucible of Man din 2008.

Dystopia va fi lansat prin Century Media Records si va marca debutul solistului Stu Block (Into Eternity) care s-a alaturat grupului dupa plecarea lui Matt Barlow.

Iced Earth - Amanunte despre noul album Dystopia:

Tracklisting Dystopia:
Dystopia
Anthem
Days of Rage
Soylent Green
V
Boiling Point
Anguish of Youth
Iron Will
Dark City
End of Innocence
Equilibrium
Tragedy and Triumph


Americanii de la Iced Earth ajung pentru prima data in Romania! Iced Earth va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Medien Holding Events si recomandat de revista Maximum Rock (producator eveniment - Nelu Brindusan) in cadrul turneului european care va avea loc in toamana acestui an. Evenimentul va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti in data de 22 noiembrie 2011, incepand cu ora 19.30. In deschiderea americanilor vor evolua alte doua formatii care vor fi anuntate in perioada urmatoare. Este posibil ca una dintre aceste formatii invitate in deschidere sa fie din Romania.

Concertul Iced Earth este primul eveniment de club organizat de catre Medien Holding Events si se desfasoara sub deviza ROCK la MAXIMUM, care va include in perioada urmatoare alte concerte cu formatii mult-asteptate de catre publicul amator de sonoritati rock.

Iced Earth este o formatie reprezentativa pentru scena metal americana, a fost infiintata in 1985, in Tampa, Florida, iar creierul acestei trupe este chitaristul si compozitorul Jon Schaffer.

Iced Earth 2011:
Jon Schaffer - chitara ritmica, backing vocals
Stu Block - voce
Troy Seele - chitara, backing vocals
Freddie Vidales - bass, backing vocals
Brent Smedley - tobe

www.promusicprod.ro/icedearth

Biletele, limitate la 600 de bucati, se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online
pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

75 lei pentru primele 150 bucati
85 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 21 noiembrie 2011
90 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 22 noiembrie 2011.
Acestea se achizitioneaza doar la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Fanii infocati ai formatiei au optiunea de a-si achizitiona bilete VIP, acestea includ intalnire cu membrii trupei, fotografii si multe altele, direct de pe pagina web a formatiei www.icedearth.com.

Sursa: PM / MR Crew


MAI MULTE DESPRE Iced Earth
Posted by H., at 10:24 |  July 29, 2011  | 0 Comentarii  | 3318 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ICED EARTH: detalii despre albumul 'Dystopia' si concertul de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri