stiri rock

ICED EARTH lanseaza DVD-ul 'Festivals Of The Wicked'

ICED EARTH lanseaza DVD-ul 'Festivals Of The Wicked'
Festivals Of The Wicked este titlul viitorului DVD Iced Earth, care va fi lansat in 27 iunie. Materialul va contine sase ore de inregistrari din concerte, un documentar de 90 de minute si o galerie cu fotografiile lui Ross Halfin. DVD-ul include trei concerte sustinute de Iced Earth la Wacken Open Air 2007 (Germania) cu Tim "Ripper" Owens la voce, Rock Hard Festival 2008 (Germania) si Metalcamp 2008 (Slovenia) cu Matt Barlow la voce. Trailer-ul DVD-ului poate fi vizionat online, mai jos.





Vocalistul Matt Barlow a anuntat ca paraseste Iced Earth in luna martie a acestui an, iar ultimele concerte ale trupei cu el la voce vor fi sustinute la festivalurile din aceasta vara. Incepand din luna noiembrie, Matt Barlow va fi inlocuit de Stu Block de la grupul Into Eternity.

Iced Earth va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock in cadrul turneului european care va avea loc in toamna acestui an. Evenimentul va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti in data de 22 noiembrie 2011.


MAI MULTE DESPRE Iced Earth
Posted by Ella, at 20:22 |  June 06, 2011  | 0 Comentarii  | 3179 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ICED EARTH lanseaza DVD-ul 'Festivals Of The Wicked'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri