stiri rock

IMPLANT PENTRU REFUZ: nou album in romana si engleza

IMPLANT PENTRU REFUZ: nou album in romana si engleza

Conform unui reportaj publicat de revista on-line timisoreana agenda.ro:

Formatia timisoreana Implant pentru Refuz este pe cale sa realizeze o premiera mondiala, cu noul material discografic, care va aparea la sfarsitul acestei luni, la casa de discuri germana EMG.

„Discul va aparea pe piata in doua limbi, engleza si romana. Cel in engleza poarta numele de Other iar cel in romana de Root. Sa vada lumea radacinile, de unde am pornit. Materialul va apare ca digipack si va cuprinde aceleasi noua piese in romana si engleza, sub numele de Otheroot. In varianta engleza a discului piesa Apus a fost inregistrata cu una din membrele trupei italiene Jadish. Incercam sa ne afirmam si in afara granitelor tarii. Din cate stim noi si casa noastra de discuri este o premiera mondiala: nimeni nu a mai scos acelasi disc in doua limbi diferite in cadrul aceluiasi digipack", ne-a declarat Tavi Horvath „Vita", solistul formatiei.

Pentru piata de afara, timisorenii si-au schimbat numele, acesta urmand sa fie Implant for Denial. Dealtfel fanii trupei pot asculta cateva mostre din variantele in engleza a pieselor de pe Monolith pe site-ul myspace dedicat numelui Implant for Denial, care conform membrilor trupei este deocamdata in constructie.

Lansarea discului ce constituie conform spuselor formatiei o premiera mondiala va avea loc joi 5 noiembrie in Bucuresti, urmand ca a doua zi acesta sa fie prezentat si in orasul nostru, la Setup Venue. Urmeaza concerte in Arad, Ungaria, Austria si Germania. „Ar fi trebuit sa cantam si In Italia, alaturi de fetele de Jadish, dar deocamdata acest lucru nu se va intampla. Turneul acesta a fost facut cam in graba. Se stie ca afara concertele se anunta cu multe luni inainte, de aceea casa noastra de discuri ne-a asigurat ca in vara anului viitor vom avea alte concerte in tari din Europa", ne-a mai declarat Vita.



MAI MULTE DESPRE Implant Pentru Refuz
Posted by Cynyc, at 00:00 |  October 06, 2009  | 1 Comentarii  | 3465 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IMPLANT PENTRU REFUZ: nou album in romana si engleza

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri