stiri rock

In culisele ARTMANIA FESTIVAL 2008

In culisele ARTMANIA FESTIVAL 2008

Membrii trupelor Agua de Annique, Tiamat si Lacrimosa sunt asteptati sa soseasca in cursul zilei de joi la Sibiu, urmand ca vineri de la primele ore ale diminetii sa inceapa probele de sunet, la Pavilionul 2007. Gamma Ray vor sosi vineri, iar Atrocity si Leaves Eyes sambata.

Trupele vor fi cazate la un hotel de patru stele situat in apropierea Pavilionului 2007, iar membrii formatiilor si-au exprimat dorinta de a vizita Sibiul, fiind impresionati de fotografiile cu orasul pe care le-au vazut.

In total, la ARTMANIA Festival 2008 vor participa 42 de artisti si tehnicieni de peste hotare, cei din urma incepand pregatirile si probele de sunet vineri dimineata.

In ceea ce priveste cerintele trupelor, acestea nu au fost deloc exagerate. Astfel, in meniul artistilor se vor afla multe fructe, legume si salate, dar si mezeluri si branzeturi, batoane de ciocolata, bomboane, unt de arahide, cereale sau iaurturi.

De asemenea, artistii au cerut multa apa, sucuri si bere, dar si vodca, vin alb si rosu, whisky si sampanie. Pentru cabine, trupele Tiamat si Lacrimosa au cerut doua oglinzi de dimensiuni mari.

O parte dintre artisti sunt vegetarieni, printre membri si tehnicienii de la Atrocity numarandu-se nu mai putin de sapte persoane care nu consuma carne. De asemenea, o persoana a cerut sa nu primeasca ciuperci in mancare.

Majoritatea membrilor trupelor doresc sa guste din mancarea traditionala romaneasca, dar si sa bea bere locala.

De mentionat este ca solista de la Agua de Annique, Anneke van Giersbergen  (celebra voce de la The Gathering) va veni insotita de baietelui ei de patru ani, neputand sa se desparta de acesta nici macar pentru doua zile!

Programul si regulile de acces la acest festival le gasiti AICI.

 

Posted by Ella, at 00:00 |  July 17, 2008  | 1 Comentarii  | 2880 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: In culisele ARTMANIA FESTIVAL 2008

  • Superb concertul , cu toate ca trupele romanesti nu s-au ridicat la asteptarile mele ... dar Lacrimosa si Tiamat au fost superbi . Prestatia live foarte buna :)

    1. Posted by Antonia | 20 Iulie 2008 13:24
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri