stiri rock

IN EXTREMO aduce Sibiul in atentia presei germane

IN EXTREMO aduce Sibiul in atentia presei germane

Concertul grupului german de mare succes In Extremo, care va avea loc la Sibiu miercuri, 27 august 2008, aduce Sibiul în atenţia presei germane. Formaţia va fi însoţită la Sibiu de către doi ziarişti germani, care vor relata pe larg despre concertul de la Sibiu, precum şi despre oraşul Sibiu.
Unul dintre jurnalişti lucrează la una dintre cele mai mari reviste muzicale din lume, şi anume RockHard, iar cel de-al doilea lucrează la unul dintre cele mai importante cotidiene regionale din Germania, TAZ („Die Tageszeitung”), care apare de aproape 30 de ani la Berlin. In Extremo este în prezent una dintre cele mai populare grupuri rock în Germania, şi se bucură de un succes în creştere în tări precum Austria, Belgia, Franţa sau Spania. Chiar şi în Mexic, grupul are o mulţime de fani.
Noul album de studio al trupei, intitulat „Sängerkrieg” şi apărut în primăvara acestui an la Universal, casa de discuri a celebrului grup Metallica, a fost salutat cu critici pozitive din partea presei de specialitate. Albumul a ocupat în timp foarte scurt de la apariţie primul loc în topul german. La numai trei zile după Sibiu, In Extremo va susţine un concert la Wasserschloss Klaffenbach (Germania), concert la care biletele de intrare s-au epuizat complet de mai bine de o lună de zile. În acest context, este important de remarcat faptul că spectacolul In Extremo de la Sibiu va avea intrare gratuită.
Incă un amănunt interesant: am fost contactaţi de persoane din străinătate – în special din Germania – care au solicitat informaţii, deoarece doresc să vină la Sibiu pentru a asista la concertul In Extremo.
Grupul a reuşit să îmbine cu succes două genuri muzicale total diferite, şi anume rock şi muzică medievală clasică. Un deliciu pentru public îl reprezintă costumaţia de scenă, deosebită, a celor şapte artişti, precum şi mulţimea de instrumente medievale (multe cimpoaie, dar şi alte instrumente vechi) care sunt prezentate (şi bineînţeles, folosite) în timpul concertelor. Nu în ultimul rând, un loc important în spectacolele In Extremo îl ocupă efectele pirotehnice, concertele trupei în aer liber fiind de-a dreptul „explozive” de la început şi până la final. Pentru concertul de la Sibiu, care reprezintă şi prima apariţie live a trupei în România, In Extremo au pregătit spectatorilor un program deosebit.



MAI MULTE DESPRE In Extremo
Posted by at 00:00 |  August 19, 2008  | 1 Comentarii  | 3059 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IN EXTREMO aduce Sibiul in atentia presei germane

  • unde vor concerta? locatia exacta daca se poate... multumesc.

    1. Posted by elena | 23 August 2008 11:10
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri