stiri rock

IN EXTREMO vor avea un show de doua ore la Sibiu

IN EXTREMO vor avea un show de doua ore la Sibiu

Grupurile In Extremo şi Borrachoz, care vor oferi miercuri, 27 august, un specatcol inedit la Festivalul Medieval din Sibiu, sosesc marţi după-amiază la Sibiu. In Extremo vor fi însoţiţi de şapte specialişti în tehnica de pirotehnie, sunet şi lumini, precum şi de către doi reprezentanţi ai presei germane, mai precis jurnalişti de la celebra revistă Rock Hard şi de la importantul cotidian regional TAZ (Berlin). De asemenea, In Extremo aduce de la Berlin un camion de 12 tone încărcat cu echipament de spectacol.
Atât In Extremo, cât şi Borrachoz se vor afla pentru prima dată în Romania şi vor face, de fapt, cunoştinţă unii cu alţii la Sibiu. Este pentru prima dată când aceste două grupuri cântă în aceeaşi zi, în cadrul aceleiaşi manifestări. Borrachoz se declară onoraţi că pot să împartă „scena de la Sibiu cu legendarul grup In Extremo” şi sunt foarte nerăbdători să aterizeze în „ţara lui Dracula”.
Pe lângă recitalul pe care-l vor oferi în deschidere la In Extremo, Borrachoz vor mai susţine un concert în Sibiu în ziua de sâmbătă, 30 august, tot în cadrul Festivalului Medieval.
Spectacolul de miercuri seara se va desfăşura în Piaţa Mare din Sibiu şi va începe la ora 19:00, cu recitalul celor de la Borrachoz. Seara va continua cu un „exploziv” concert de rock medieval, susţinut de In Extremo. Recitalul celor de la In Extremo va dura aproximativ două ore.
Intrarea la spectacol va fi gratuită, deşi In Extremo este la ora actuală unul dintre cele mai la modă grupuri rock din vestul Europei. Următoarele două concerte, pe care In Extremo le vor susţine la sfârşitul acestei săptămâni în Germania (în Klaffenbach şi în Merseburg), sunt complet vândute!



MAI MULTE DESPRE In Extremo
Posted by at 00:00 |  August 26, 2008  | 0 Comentarii  | 2697 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IN EXTREMO vor avea un show de doua ore la Sibiu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri