stiri rock

IN FLAMES s-au despartit de chitarist!

IN FLAMES s-au despartit de chitarist!
In Flames au anuntat faptul ca Jesper Strömblad, unul dintre chitaristii trupei, a decis ca este vremea sa intrerupa activitatea alaturi de ei. Jesper Strömblad a declarat urmatoarele:

"Am decis ca este mai bine pentru mine sa ma despart definitiv de In Flames. Au fost 17 ani nebuni si sunt mandru ca am participat la aceasta calatorie alaturi de acesti tipi talentati si uimitori alaturi de care a fost un privilegiu sa lucrez. De asemenea, sunt cel mai norocos tip din lume pentru ca am parte de cei mai buni fani din lume care au fost alaturi de mine in momentele dificile."

Anders, Peter, Daniel & Björn au comentat: "Am pierdut un chitarist si un muzician deosebit, dar am pastrat un prieten foarte drag."

Jesper Strömblad era singurul muzician care mai activa in In Flames de la nasterea trupei din anul 1990. In acest moment in componenta formatiei nu mai este nici un muzician dintre cei care au inregistrat in anul 1993 albumul Lunar Strain.

Cel mai recent album de studio al trupei poarta numele A Sense of Purpose si a fost lansat in anul 2008 de catre Nuclear Blast Records.



MAI MULTE DESPRE In Flames
Posted by H., at 04:05 |  February 14, 2010  | 0 Comentarii  | 2154 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IN FLAMES s-au despartit de chitarist!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri