stiri rock

INCANTATION, SINCARNATE și RISE OF TYRANTS concertează in București

INCANTATION, SINCARNATE și RISE OF TYRANTS concertează in București
 INCANTATION
 SINCARNATE (Ro) / RISE OF TYRANTS (It)
 live la București @ Fabrica Club
 duminică, 6 noiembrie 2016, ora 19:30

 
 Weekendul acesta, mai exact duminică, 6 noiembrie, de la ora 19:30, legendara trupă death metal americană INCANTATION va concerta în capitală, după o pauză de aproape un deceniu. Concertul se va desfășura în clubul Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50, București) și va avea în deschidere două trupe care au mai colaborat cu Axa Valaha Productions și Ribcage Booking în trecut, bucureștenii de la Sincarnate (death doom metal) și italienii de la Rise of Tyrants (melodic death metal).
 
 INCANTATION www.incantation.com
 SINCARNATE www.facebook.com/sincarnateband
 RISE OF TYRANTS www.facebook.com/riseoftyrantsdeathmetal
  
 Primele 100 de bilete la prețul de 60 de lei (preț valabil în avans) sunt aproape epuizate și pot fi procurate prin intermediul iabilet.ro și eventbook.ro, de asemenea prin intermediul rețelelor asociate. 
 
 Rețeaua Iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX-Telekom, rețeaua de magazine Say – partener Orange și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara. 

 Rețeaua Eventbook.ro: Librăria Engleză Anthony Frost (Str. Calea Victoriei, nr. 45), Librăria Franceză Kyralina (str. Biserica Amzei, nr.10) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8), toate din București. 
 
 Ulterior prețul biletelor va fi de 70 de lei, preț valabil inclusiv la intrare. Numărul biletelor pentru concertul Incantation este limitat la 300.
 
 Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici
 
 Sursa: Mihai "Coro" Caravețeanu - Axa Valaha Productions


MAI MULTE DESPRE Incantation, Sincarnate
Posted by H., at 15:40 |  November 03, 2016  | 0 Comentarii  | 2176 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: INCANTATION, SINCARNATE și RISE OF TYRANTS concertează in București

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri