stiri rock

Invader și finlandezii de la 2 Wolves ȋn concert la Rȃmnicu Vȃlcea

Invader și finlandezii de la 2 Wolves ȋn concert la Rȃmnicu Vȃlcea
INVADER (melodic death metal/Lupeni): Trei ani de activitate, peste 70 de concerte, un album și patru premii la festivaluri de profil din țară reprezintă o carte de vizită impresionantă pentru tȃnara formație din Valea Jiului. Mergȃnd pe urmele unor coloși precum Obituary, At The Gates sau Hypocrisy, Invader revine la Rȃmnicu Vȃlcea, de această dată alături de o trupă finlandeză foarte apreciată ȋn underground.

2 WOLVES (gothic metal/Finlanda): Revendicȃndu-se din zona gothic metalului tipic finlandez, formația 2 Wolves a pornit la drum ȋn 2010, avȃnd influențe din death metal dar și din doom metal. Ȋn țara despre care se zice că ar avea cel mai mare număr de trupe metal active, 2 Wolves a reușit să lanseze trei albume, urmȃnd ca ȋn septembrie să susțină primul lor turneu est-european, turneu ce va include și un concert ȋn premieră la Rȃmnicu Vȃlcea.

-------------------------

Eveniment: - ABY STAGE BAR (Calea lui Traian, nr. 158A, Complex Nord, Rȃmnicu Vȃlcea)
- Vineri, 23 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
- Prețul biletului: 15 lei (la intrare, ȋn seara concertului).
- Rezervări: 0761312655.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La acest concert va exista un stand de CD-uri și tricouri. 

Precizare: Acest concert este non-profit, toate ȋncasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Metal Under Moonlight (ediția a 61-a)
Posted by Gina S., at 14:09 |  July 08, 2016  | 0 Comentarii  | 2202 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Invader și finlandezii de la 2 Wolves ȋn concert la Rȃmnicu Vȃlcea

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri