stiri rock

IRIS canta in deschidere la AC/DC

IRIS canta in deschidere la AC/DC
Organizatorii show-ului AC/DC din Romania au deosebita placere sa anunte ca in deschiderea concertului din data de 16 mai vor urca pe scena cei de la IRIS, cavalerii rockului romanesc.

Cu o cariera de peste 20 de ani, IRIS reprezinta cea mai potrivita alegere pentru a concerta inaintea legendarilor australieni, in cadrului unui spectacol  care se anunta a fi evenimentul anului in Romania.

“Ne bucuram nespus ca trupa IRIS va avea ocazia sa cante inainte celor de la AC/DC, mai ales ca suntem mari admiratori cu totii!” a declarat Cristi Minculescu, liderul IRIS. “Va asteptam pe toti in seara zilei de 16 mai si promitem un spectacol de zile mari!” a incheiat acesta.

IRIS sunt programati sa cante chiar inainte de AC/DC, urmand ca inca o trupa de deschidere sa fie anuntata in cel mai scurt timp.

Va reamintim ca la cererea repetată a publicului, organizatorii concertului AC/DC au pus în vânzare încă 1000 de bilete Golden Circle (în faţa scenei, în picioare), în exclusivitate prin Eventim.ro.

Acestea vor fi disponibile începând de miercuri, 5 mai. Recomandăm cu fermitate să achiziţionaţi bilete doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare. Eventim.ro a depistat un număr limitat de bilete obţinute fraudulos, care au fost invalidate, iar celor care le vor prezenta la intrare li se va interzice accesul.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.
AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.
MAI MULTE DESPRE IRIS
Posted by Dragos P., at 21:20 |  May 05, 2010  | 1 Comentarii  | 2044 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRIS canta in deschidere la AC/DC

  • Lolol, adevaru e ca se merita unii pe altii.

    1. Posted by Geralt de Rivia | 06 Mai 2010 10:11
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri