stiri rock

IRIS: schimbare de componență; detalii despre starea de sănătate a lui Nuțu Olteanu

IRIS: schimbare de componență; detalii despre starea de sănătate a lui Nuțu Olteanu
 Grupul bucureștean IRIS a publicat prin intermediul paginii oficiale de Facebook în data de 5 mai 2018 un mesaj cu privire la starea de sănătate a lui Nuțu Olteanu:
 
 „Cu părere de rău vă anunțăm că prietenul, colegul nostru și unul din fondatorii IRIS, Nuțu Olteanu, nu va putea fi alături de noi în acest moment important al poveștii IRIS, concertul din deschiderea Foreigner, dar nici în concertele din următoarea perioadă.
 
 El se află în acest moment în Suedia unde se recuperează după tratamentul cu citostatice, dat fiind faptul că în urmă cu câteva luni a fost diagnosticat cu Hodgkin. Se pare că această boală pune la grea încercare trupă IRIS. Dar suntem niște luptători și știm că așa cum Nelu Dumitrescu a reușit să invingă această boală în urmă cu numai câțiva ani, o va face și Nuțu. Dragă Nuțu, suntem alături de tine, te iubim și abia așteptăm să revii pe scenă!


 În data de 7 mai 2018, IRIS va urca pe scenă sălii Palatului din capitală pentru a cânta în deschiderea grupului american Foreigner.  

 In luna octombrie a anului 2017, Nuțu Olteanu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Metalfan.ro în care vorbea despre revenirea în formație, dar și planurile de viitor ale grupului. Materialul poate fi citit integral aici.

 De asemenea, locul de chitarist în formație a lui Alin Moise (ex-Kempes, ex-Gothic) a fost luat de către tânărul Andrei Bălașa.  Alin Moise publica în data de 4 aprilie 2018 prin intermediul paginii sale de Facebook următorul mesaj:

Salut prieteni,

Țin să vă anunț că mi-am încheiat activitatea la formația IRIS. Vă mulțumesc pentru susținerea acordată în tot acest timp. Am cunoscut o mulțime de oameni faini și a fost o experiență frumoasă. În perioada următoare îmi voi focusa inspirația și energia asupra noului album, care promit că va fi unul la înălțime, cu o muzică sinceră și fără compromisuri. Vă invit cu un like pe pagina mea pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Alin Moise

 

 În data de 17 aprilie 2018, Andrei Bălașa publica prin intermediul paginii sale de Facebook următorul mesaj:
 
 „A venit momentul să anunț că fac parte din formația Iris!!! Pentru mine este o mare onoare și o experiență extraordinară.
 
 



MAI MULTE DESPRE IRIS
Posted by H., at 13:28 |  May 07, 2018  | 0 Comentarii  | 3296 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRIS: schimbare de componență; detalii despre starea de sănătate a lui Nuțu Olteanu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri