stiri rock

IRON MAIDEN a zburat deja 50.000 de mile pentru Somewhere Back In Time

IRON MAIDEN a zburat deja 50.000 de mile pentru Somewhere Back In Time

De la inceputul turneului mondial "Somewhere back in time", Iron Maiden a zburat mai mult de 50.000 de mile la bordul avionului personal, capitanul aeronavei fiind chiar solistul trupei, Bruce Dickinson! Faimosul pilot a traversat pana acum peste 23 de tari, iar pana va ajunge la Bucuresti, trupa va mai face 17 opriri in SUA, Canada si Europa.
Fanii care vor sa afle cand vine avionul rockerilor nu au nevoie de informarile oficiale de la "Sosiri", aeronava “ED FORCE ONE” iese in evidenta de la departare: pe Boeing-ul 757 sta mare scris "IRON MAIDEN", iar pe coada avionului troneaza chiar Eddie, mascota trupei! Recent, Eddie a fost ales drept “Cel mai bun logo” de catre faimoasa revista Metal Hammer. In cadrul aceleiasi ceremonii, Iron Maiden a  fost desemnata “Cea mai buna trupa din Marea Britanie”.
Iron Maiden va concerta pe Stadionul Cotroceni in data de 4 august. Mai bine de trei sferturi din numarul de bilete puse in vanzare sunt deja epuizate, ultimele bilete fiind disponibile in Gazon B si in tribune. Acestea pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.



MAI MULTE DESPRE Iron Maiden
Posted by at 00:00 |  June 25, 2008  | 7 Comentarii  | 4725 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN a zburat deja 50.000 de mile pentru Somewhere Back In Time

  • Man, cum adica Eddie nu mai e mascota, e logo de-acuma? ca asa a vrut aia de la Metlhemar? e dati dracu astia...

    1. Posted by klawz | 25 Iunie 2008 11:02
  • decat sa speri la TV ,mai bine ti-ai lua bilet...

    2. Posted by Lemmy | 26 Iunie 2008 14:30
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri