stiri rock

IRON MAIDEN: bilete, acces public, restrictii de circulatie

IRON MAIDEN: bilete, acces public, restrictii de circulatie
Acces public

În ziua concertului, 24 iulie, accesul publicului se va face la ora 16.30. Accesul se va face în două zone de pe B-dul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie și dinspre B-dul Națiunilor Unite.

Interdicții

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susținute de bețe, scaune, arme, spray-uri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale și semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.

Restricții de circulație

În data de 24 iulie 2013, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Libertatii între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunilor Unite, precum și pe Bd. Unirii între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției. Restricționarea este valabilă în intervalul orar 12:00 - până în data de 25 iulie 2013, orele 03.00, pe B-dul Libertății, între B-dul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie.

Pentru buna desfășurare a concertului, circulația rutieră va fi restricționată pe B-dul Unirii, între B-dul I.C Brătianu și Piața Constituției începând cu data de 24 iulie, orele 00.00, pâna la data de 25 iulie 2013, orele 03.

Sursa: Lenți Chiriac


MAI MULTE DESPRE Iron Maiden
Posted by H., at 09:15 |  July 22, 2013  | 0 Comentarii  | 1835 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN: bilete, acces public, restrictii de circulatie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri