stiri rock

IRON MAIDEN cer sedinte de masaj

IRON MAIDEN cer sedinte de masaj

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul pe care trupa Iron Maiden il va sustine in data de 4 august pe Stadionul Cotroceni. Pentru ca legendele muzicii rock sa se simta excelent pe taram romanesc, in zona de backstage vor fi amenajate doua cabine de masaj, acesta fiind se pare modul preferat de relaxare a membrilor Iron Maiden.
Pe langa cele doua cabine pentru rasfat, echipa trupei a mai solicitat inca 10 camere, incluzand birourile de productie, garderobele, precum si o zona pentru fumat. Pe durata scurtei vizite in Romania, la fel ca si Metallica si Lenny Kravitz, englezii vor avea la dispozitie masini de lux Mercedes, doua limuzine S Class, un SUV ML si un van Viano. Rockerii nu par a fi la fel de pretentiosi insa cand vine vorba de mancare: prefera micul dejun englezesc, supa facuta in casa si diferite salate, berea urmand sa fie la loc de cinste in frigiderele din backstage, alaturi de cutiile cu bauturi energizante.
Pe 4 august Iron Maiden va concerta la Bucuresti pe Stadionul Cotroceni, spectacolul facand parte din turneul mondial “Somewhere back in time” care s-a bucurat de un succes impresionant in toata lumea. Concertul le va oferi fanilor Iron Maiden sansa de a vedea cel mai elaborat si spectaculos show al trupei, ce va beneficia de legendara scena egipteana din Powerslave Tour.
Ultimele bilete ramase pentru concertul Iron Maiden pot fi achizitionate pana duminica din reteaua magazinelor Diverta, urmand ca in ziua concertului, in limita disponibilitatii, acestea sa se gaseasca si la casele de bilete de la intrarea in stadion.

 MAI MULTE DESPRE Iron Maiden
Posted by at 00:00 |  July 31, 2008  | 1 Comentarii  | 2224 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN cer sedinte de masaj

  • parca ar fi shakira.......

    1. Posted by shragrath | 03 August 2008 23:05
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri