stiri rock

IRON MAIDEN: videoclipul piesei 'Speed of Light' disponibil online

IRON MAIDEN: videoclipul piesei 'Speed of Light' disponibil online
Speed of Light, noul videoclip al grupului Iron Maiden poate fi vazut mai jos:

 

Piesa Speed of Light este extrasa de pe discul The Book of Souls ce va fi lansat in data de 4 septembrie 2015 prin intermediul casei de discuri Parlophone. Titlurile pieselor ce vor figura pe material sunt urmatoarele:

Disc 1
01. If Eternity Should Fail
02. Speed of Light
03. The Great Unknown
04. The Red and the Black
05. When the River Runs Deep
06. The Book of Souls

Disc 2
01. Death or Glory
02. Shadows of the Valley
03. Tears of a Clown
04. The Man of Sorrows
05. Empire of the Clouds

Cel mai recent album de studio al trupei poarta numele The Final Frontier si a fost lansat in anul 2010.


MAI MULTE DESPRE Iron Maiden
Posted by H., at 10:26 |  August 14, 2015  | 9 Comentarii  | 3238 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN: videoclipul piesei 'Speed of Light' disponibil online

  • nu e rau, muzica mi se pare un pic mai "raw" decat pe ultimele albume, dar clipul imi aduce aminte de "Pixels", filmul ce l-am vazut (stoic) impreuna cu fiul meu de 6 ani!

    1. Posted by gedi | 15 August 2015 01:53
  • Iron Maiden e una dintre cele mai surprinzatoare trupe din istorie, dar si, evident, cea mai buna, cel putin de metal. De la Seventh Son pana in prezent, hitul principal al albumului a fost de fapt cea mai slaba piesa de pe respectivul disc. Atunci au iesit la inaintare cu Can I Play With Madness, in 90 au venit cu Holy Smoke, in 95 cu Man on the Edgde (dar si cu Lord of the Flies), in 98 cu The Angel and the Gambler, in 2000 cu The Wicker Man, in 2003 cu Wildest Dream, in 2006 cu Diffrent World si in 2010 cu El Dorado. Deci, cu piesele cel mai slab cotate de pe respectivele albume (exceptie facand 1992, cand, culmea, desi au iesit la inaintare cu Be Quick, au scos de fapt cel mai slab album din istoria trupei). La prima vedere, mereu aveai impresia ca discurile din care faceau parte acele hituri mai putin reusite nu vor fi unele iesite din comun, insa atunci cand le ascultai cap-coada, ramaneai impresionat de realizarile baietilor. Nu stiu daca Speed of Light e cea mai nasoala piesa de pe album, dar chiar si asa, e mult mai buna decat El Dorado, Diffrent World sau Wildest Dream... chiar si decat Wicker Man. Deci, conform traditiei, daca prima piesa nu te da pe spate, atunci albumul va fi unul deosebit. Daca prima piesa te da pe spate (cum a fost cazul lui Be Quick or be Dead) atunci albumul va fi nu cel mai reusit.

    2. Posted by Fantotzii | 15 August 2015 13:21
  • fear of the dark nu mi se pare cel mai slab album maiden. be quick, eternity, afraid, fear of the dark, judas my guide (underrated rau piesa asta), wasting love cred ca ar merge pe multe albume.e adevarat ca sunt si piese triste gen apparition. no prayer mi se pare mai slab, ca si a matter of life and death..si sa nu zic de virtual XI care desi are o bijuterie precum clansmanu are si piese de neinteles pt mine acolo. neinspirate adica. te as mai contrazice la wicker man ,daca mi permiti, cred ca sunt piese mai proaste pe brave new world .. la albumu nou lungimea peiselor ma cam sperie. tare imi e sa nu fie lalaite. as intelege pe undeva. dupa 5 ani probabil au strans mult material si fiecare a vrut sa si bage muzica pe album, plus ca la nivelul lor nu mai fac jocurile caselor de discuri. dar lungimea ma cam sperie...

    3. Posted by pepene | 19 August 2015 01:13
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri