stiri rock

IRON MAIDEN zguduie lumea cu turneul Somewhere Back In Time!

IRON MAIDEN zguduie lumea cu turneul Somewhere Back In Time!

Show-ul de la Bucuresti al legendarei trupe rock Iron Maiden se anunta a fi cu adevarat incendiar: mai bine de trei sferturi din numarul de bilete puse in vanzare sunt deja epuizate! Iron Maiden va concerta pe Stadionul Cotroceni in data de 4 august, in cadrul turneului „Somewhere Back In Time”, turneu ce se bucura de un succes impresionant in toata lumea.
„Somewhere Back In Time” a inceput pe 1 februarie, India fiind prima tara vizitata de rockeri. In mai putin de doua luni, Iron Maiden a sustinut 23 de spectacole in 10 tari si a impresionat peste 1 milion de fani stransi in fata scenei!
In Canada, ziarul Toronto Sun a numit Iron Maiden "energie vie" iar show-ul trupei "magie metalica". In Chile s-a titrat pe prima pagina "‘bestia’ Iron Maiden a revenit noaptea trecuta cu o forta neasemuita!", iar argentinienii au numit seara concertului "noaptea perfecta, cu heavy metal de cea mai buna calitate". Brazilienii nu s-au speriat nici de ploaia torentiala care a inceput inaintea concertului: "la fiecare picatura, multimea striga 'Iron Maiden' cu aceeasi intensitate". "Pe scena au fost stapanii lumii" au spus columbienii dupa concert, iar presa mexicana a declarat ca "fara nici un dubiu, Iron Maiden au facut istorie!".
Greii rockului mondial vor ajunge si la Bucuresti in luna august, ultimele bilete pentru concert fiind disponibile pe site-ul www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Incepand de sambata, 19 iulie, se vor pune in vanzare inca 1500 de bilete in Gazon A (130 lei), pe www.myticket.ro (ora 00.00) si in magazinele Diverta (sambata dimineata). Alaturi de aceasta suplimentare, pentru Iron Maiden mai pot fi achizitionate inca bilete in Gazon B si in tribune.
Alaturi de show-ul Iron Maiden, agenda evenimentelor Emag!c Summer Fest ’08 mai cuprinde concertele Metallica (23 iulie) si Lenny Kravitz (26 iulie), de pe Stadionul Cotroceni

Posted by at 00:00 |  July 16, 2008  | 5 Comentarii  | 4166 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN zguduie lumea cu turneul Somewhere Back In Time!

  • Imi pare bine ca se vand atatea bilete si ca sunt atia fani ai trupei Iron Maiden in Romania. Sper sa fie un sepctacol bun si reusit si sunt cuiros ceo sa zica presa de la noi cu privire la Spectacol.Sunteti biveniti baieti si daca o sa placa Romania o sa va asteptam cu bratele deschise.

    1. Posted by mihai | 16 Iulie 2008 13:39
  • CEA MAI TARE TRUPA DE HM CARE A EXISTAT VREODATA.

    2. Posted by Lemmy | 17 Iulie 2008 02:53
  • Cea mai tare trupe e Judas Priest.

    3. Posted by AlexOne | 17 Iulie 2008 11:04
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri