stiri rock

JOE SATRIANI isi va lansa albumul 'Unstoppable Momentum' in luna mai

JOE SATRIANI isi va lansa albumul 'Unstoppable Momentum' in luna mai
Legendarul chitarist Joe Satriani (Chickenfoot) a transmis urmatorul comunicat de presa:
"Acum, că asteroidul a trecut pe lângă noi în condiții de siguranță, cred că e timpul să rup tăcerea din spatiul meu cibernetic pentru a va anunta pe toți ce am facut in ultimele luni.
După ce m-am întors acasă de la ultima dintre cele trei excursii incredibile G3, m-am apucat de scris muzica pentru un nou album solo. Au urmat doua luni prolifice, urmate de un rezultat constand in muzica noua pe care am fost foarte incantat sa o inregistrez.
Cu 16 dintre cantecele selectate pentru proiect, fiecare indreptandu-se intr-o alta directie si atingand o varietate de influente muzicale, am inteles ca trebuia sa formez o noua trupa de studio. I-am selectat pe Mike Keneally la clape, Chris Chaney la bas și pentru tobe, pe Vinnie Colaiuta. Chimia dintre acesti mari artisti a fost fantastica si am trecut prin toate piesele, fiecare dintre cei trei etaland performante uimitoare.
Noul album se va intitula 'Unstoppable Momentum' si ar trebui sa fie lansat pe 7 mai. Nu sunt inca sigur cate piese vor fi introduse pe acest album, intrucat inca mai am mult de lucru la ele. Am dori sa incepem turneul de lansare in luna mai si sa continuam pe parcursul anului 2013. Trupa pentru turneu va fi formata din Mike Keneally la clape și chitara, Bryan Beller la bas și Marco Minnemann, la tobe. Sunt foarte entuziasmat sa rup scena in noua formatie”
Joe si-a lansat cel de-al 11-lea album de studio , "Black Swans and Wormhole Wizards", in octombrie 2010, acesta fiind urmat de turnee de amploare in America de Nord si Europa.
In ianuarie 2012, Satriani a lansat un turneu european cu
Chickenfoot. Până în aprilie 2012, el a lansat DVD / Blu-ray despre al sau film-concert 3D "Satchurated: Live In Montreal". În cursul aceluiași an, el a pornit turnee G3 in Europa si Australia, cu Steve Vai si Steve Lukather.

Sursa: blabbermouth.net


MAI MULTE DESPRE Joe Satriani
Posted by Oana Maria, at 21:06 |  February 22, 2013  | 0 Comentarii  | 3084 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: JOE SATRIANI isi va lansa albumul 'Unstoppable Momentum' in luna mai

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri