stiri rock

Jon Schaffer (Iced Earth) a dezvaluit una dintre surprizele pregatite pentru fanii din Romania

Jon Schaffer (Iced Earth) a dezvaluit una dintre surprizele pregatite pentru fanii din Romania
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista Maximum Rock, Jon Schaffer (foto), liderul formatiei Iced Earth a fost "provocat" si a dezvaluit una dintre surprizele pregatite pentru fanii din Romania:

Maximum Rock: Ati reinregistrat Dante's Inferno,  una dintre piesele preferate ale fanilor, cu Stu la voce, si ati anuntat ca o veti canta si live. Deci ne putem astepta sa o auzim si in Romania?

Jon Schaffer: "Da, categoric o vom canta in Romania. Am fi reinregistrat piesa chiar daca ramanea Matt in trupa. Motivul pentru care nu am cantat-o timp de ani de zile a fost ca negativul original s-a pierdut si nu aveam cum sa redam partea orchestrala, corzile. Ne-ar fi trebuit un clapar special pentru piesa asta si doar pentru ea. A fost ok sa aducem unul cand am inregistrat Live in Athens, dar sa cari un instrumentist in turnee pentru o singura piesa nu prea merita. Iar de la albumul in concert au trecut doisprezece ani! Asa ca acum avem piesa reinregistrata, inclusiv partea cu sectiunea de corzi pe o banda separata, deci vom canta Dante's Inferno in concert". Interviul integral va fi prezentat in paginile Maximum Rock in scurt timp.
 
 

Reamintim ca  Iced Earth va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Medien Events si recomandat de revista Maximum Rock (producator eveniment - Nelu Brindusan) in cadrul turneului european de promovarea al celui mai nou material discografic intitrulat Dystopia.  Concertul din Romania va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti in data de 22 noiembrie 2011.

Dystopia
marcheaza debutul in formatie al vocalistului Stu Block (Into Eternity). Americanii si-au ales formatiile ce vor participa in turneu alaturi de ei, implicit si la concertul de la Bucuresti. Acestea sunt White Wizzard si Fury UK.


MAI MULTE DESPRE Iced Earth
Posted by Klawz, at 12:08 |  September 30, 2011  | 0 Comentarii  | 3921 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Jon Schaffer (Iced Earth) a dezvaluit una dintre surprizele pregatite pentru fanii din Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri