stiri rock

KLIMT1918 in concert la Cluj

KLIMT1918 in concert la Cluj

Klimt1918, autorii unui melanj Indie/Alternative/Post Rock ce nu putea veni decat din Italia, se intorc in aceasta toamna in tara noastra la invitatia Flowing Mist.

Dupa recitalul de anul trecut in cadrul Stufstock 5 si la doar 3 luni de la lansarea noului album “Just In Case We'll Never Meet Again”, Marco, Paolo, Davide si Francesco fac prima lor vizita in Transilvania pentru concertul de sambata, 11 Octombrie. Irish & Music Pub din Cluj-Napoca va gazdui evenimentul iar Luna Amara, Twisted Cables si Alternative Quartet sunt cele trei trupe invitate sa completeze seara.

Concertul va incepe la ora 19:00, va dura pana spre miezul noptii si va fi urmat de un after party la care vor participa si membrii trupelor.

Biletele vor fi disponibile in curand la pretul de 30RON iar rezervari se pot face deja la adresa bilete [at] flowingmist.ro

Influentele celor de la Klimt1918 s-au schimbat de la album la album variind de la Katatonia, Anathema, The Cure la U2, Dredg, Interpol, Dandy Warhols sau chiar Sigur Ros. Dupa un EP ancorat in metalul anilor 90, albumul lor de debut, “Undressed Momento”, a deschis trecerea spre New Wave si Alternative in timp ce “Dopoguerra” si “Just In Case...” penduleaza intre Post-Rock si Indie, pastrand insa accente din vechile stiluri pentru a crea o atmosfera unica prin muzica lor.

exploring beyond shrouds,
Flowing Mist.

Linkuri utile:
http://www.flowingmist.ro/
http://www.myspace.com/klimt1918
http://www.myspace.com/lunamara
http://www.myspace.com/twistedcables
http://www.myspace.com/alternativquartet

 



MAI MULTE DESPRE Klimt1918
Posted by at 00:00 |  August 22, 2008  | 0 Comentarii  | 2648 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KLIMT1918 in concert la Cluj

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri