stiri rock

KRUNA Marta: noi detalii

KRUNA Marta: noi detalii
Razele soarelui ne trezesc pe toti si ne pregatesc pentru un sfarsit de martie neasteptat de cald, un martie pe care DonisArt l-a pregatit cu obisnuita-i pricepere.

 La caldura data de inceputul unui nou ciclu al naturii vom contribui si noi, Next Dream Event, gazda evenimentului KRUNA  Marta ce va avea loc in data de 31 martie la Brasov.

Anuntat initial ca un eveniment format din 4 trupe, line-up-ul final va ramane doar in formula de 3: ATOMA (Suedia), DIRTY GRANNY TALES (Grecia) si SLUMBER (Suedia).
 
Va invitam sa admirati trei concerte diferite ca stil si prezentare, intr-o frumoasa ambianta a unei locatii de vis - Centrul Cultural Reduta, cea mai potrivita reduta a artei din resedinta de la poalele Tampei.

Cele trei reprezentatii va vor mentine simturile intr-o continua degustare artistica plina de pasiune si placere. Dar nu va fi destul. Pentru a atinge si ultima treapta a desfatarii, cei care au participat la concert si au fost insemnati initiatic cu bratari, sunt invitati dupa terminarea reprezentatiilor la Pensiunea Leo aflata pe strada Dobrogea la numarul 15, pentru a petrece alaturi de trupeti pana spre dimineata intr-o atmosfera plina de exuberanta, o atmosfera ce va inchega sigur noi prietenii, asa cum se va intampla mereu la evenimentele organizate de DonisArt si gazduite de Next Dream Event.

Va asteptam cu drag,

Sursa: Next Dream Event

www.nextdream.ro
https://www.facebook.com/pages/Next-Dream-Event/126565217402742
http://www.myspace.com/nextdreamevent
next.dream.event@gmail.com

Pensiunea Leo
www.pensiunealeo.ro
Brasov, Str. Dobrogea nr. 15
0268.47.75.47
0728.96.74.62
rezervari@pensiunealeo.ro
pensiunea.leo@gmail.com


MAI MULTE DESPRE Dirty Granny Tales
Posted by Dragos P., at 12:24 |  March 23, 2012  | 0 Comentarii  | 2136 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KRUNA Marta: noi detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri