stiri rock

La concertul Crows Crown din 26 august plăteşti cȃt vrei şi cȃt poţi pentru biletul de intrare

La concertul Crows Crown din  26 august plăteşti cȃt vrei şi cȃt poţi pentru biletul de intrare
 Suntem sinceri: pentru o trupă din Honduras, un turneu european implică nişte costuri imense. La fel, poate pentru unii dintre voi, cei care sunteţi interesati de concert, banii sunt pe terminate, la sfȃrşitul acestei veri. De aceea, ca să fie toată lumea fericită şi sala plină de spectatori, la acest concert avem ȋn premieră „pay as you can”. Plătesti cȃt poţi şi cȃt vrei pentru biletul de intrare la concertul Crows CrownOrice sumă plătită de voi ȋi va ajuta pe băieţi să reducă din costurile acestui turneu. Iar pentru primele 20 de persoane care achită suma de cel puţin 20 de lei, Metal Under Moonlight oferă gratuit un CD la alegere.
 
Pe 26 august, de la ora 20.00, ȋn Club Black Helmets din Bucureşti, la concertul cu Crows Crown (death metal/Honduras), Warhanger (thrash metal/Bucureşti) şi Downfall (black metal/Bucureşti), tu stabileşti preţul biletului! Biletele se vor vinde doar ȋn seara concertului, la club.
 
 
Detalii despre eveniment: CLUB BLACK HELMETS (Str. George Ranetti nr. 23, Bucureşti);
Vineri 26 august 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului);
Mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozăveşti;
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La acest concert va exista un stand cu CD-uri şi tricouri. 

Sursa: Titus Constantinescu
Posted by Gina S., at 13:36 |  August 22, 2016  | 0 Comentarii  | 2032 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: La concertul Crows Crown din 26 august plăteşti cȃt vrei şi cȃt poţi pentru biletul de intrare

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri