stiri rock

LACRIMOSA: Intalnire cu fanii din Romania

LACRIMOSA: Intalnire cu fanii din Romania

Desi sunt adeptii unui mod de viata normal, la opusul publicitatii cu orice pret, componentii trupei Lacrimosa si-au dat acordul pentru o intalnire cu fanii romani si pentru sesiune de autografe, pe 30 iunie in Bucuresti (cu o zi inainte de concertul de la Sala Polivalenta). Trupa este cunoscuta in toata lumea pentru caracterul elaborat al muzicii promovate, fiind considerata una din fondatoarele goticului simfonic.

Aflati la prima lor vizita in Romania, membrii formatiei vor participa la intalnire – bineinteles, nu vor lipsi "simbolurile" trupei - Tilo Wolff (compozitie, vocal) si Anne Nurmi (clape, vocal), doi muzicieni al caror crez artistic se reflecta si in eleganta tinutei lor gotice. Machiajul si costumatia celor doi sunt realizate de catre Anne, care are si propria firma de design vestimentar. Instrumentistii care vor canta la Bucuresti sunt cei care au contribuit la realizarea ultimului album Lichtgestalt (Figura de lumina): Jens Voigt Leonhardt (bass), Manfred Ruediger Uhlig (baterie), Jan-Peter Genkel (chitara), Dirk Wolff (chitara).

Intalnirea cu fanii romani va dura 45 de minute, timp in care vor avea acces la membrii trupei numai 100 norocosi. Locul desfasurarii si ora inceperii vor fi comunicate ulterior de catre organizatori (Fundatia Aquarius).  

Biletele pentru concertul de la Bucuresti costa 45 Ron (65 Ron la tribuna oficiala) si se gasesc la Magazinele Diverta din Bucuresti (Scala, Mall Bucuresti, Plaza Romania si Unirii), la magazinul Muzica si la magazinele Diverta din tara. Informatii si acreditari: www.nightwish.ro.MAI MULTE DESPRE Lacrimosa
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  June 01, 2006  | 0 Comentarii  | 5413 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LACRIMOSA: Intalnire cu fanii din Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri