stiri rock

Lake of Tears abia asteapta sa se intoarca in Romania

Lake of Tears abia asteapta sa se intoarca in Romania

Suedezii de la Lake of Tears abia asteapta sa revina in Romania, dupa ce anul trecut au fost coplesiti de reactia fanilor si de succesul concertului sustinut in data de 11 martie 2006.

Cei de la Lake of Tears au declarat, inca de anul trecut, ca vor reveni in Romania imediat dupa lansarea noului lor album, intitulat Moons And Mushrooms, fiind impresionati de fani, de atmosfera de la concert si de faptul ca publicul a cantat, alaturi de ei, aproape fiecare piesa.

Pentru acest an, suedezii promit un spectacol impresionant pentru toti fanii din Romania, concertul din 8 septembrie avand loc intr-o locatie mai incapatoare, la Arenele Romane.

S-a lansat pagina oficiala a evenimentului

Informatii detaliate precum si multe alte “bunatati” pot fi gasite pe site-ul www.lotofrage.metalfan.ro. Aici puteti gasi ultimele noutati despre concert, lista completa a punctelor de vanzare a biletelor, biografii complete Lake of Tears si Rage, precum si poze si videoclipuri care surprind cele doua trupe live.

Pentru a intra in atmosfera concertului, am pus la dispozitia fanilor un mic fragment din ce s-a intamplat anul trecut la sala Agronomia: Sweet Water, piesa al carei clip poate fi gasit in sectiunea Multimedia!



MAI MULTE DESPRE Lake of Tears, Rage, Thunderstorm
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  July 04, 2007  | 0 Comentarii  | 6167 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lake of Tears abia asteapta sa se intoarca in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri