stiri rock

Lake of Tears au vorbit despre experienta lor din Romania

Lake of Tears au vorbit despre experienta lor din Romania

Intrebat despre ce a insemnat primul concert din Romania pentru trupa, Johan si-a amintit cu placere primirea de care au beneficiat din partea fanilor.

"A insemnat foarte mult pentru ca nu mai fusesem niciodata aici si nici n-am avut vreun contact cu Romania. Nu stiam la ce sa ne asteptam, dar primirea a fost foarte calda, din toate punctele de vedere. Deci, bineinteles, a fost o experienta pozitiva. Si fanii au fost extraordinari!", spune Johan.

Suedezii au fost impresionati de oamenii din Romania, dar si de delicatesele autohtone pe care le-au gustat, cum ar fi faimoasele "pizdulice". Pe de alta parte, traficul din Romania nu le-a facut o impresie prea buna. "Drumul de la aeroport a fost ingrozitor!!"

Concertul de anul trecut a insemnat pentru trupa “o calatorie din locul cel mai logic catre cel mai magic”, insa anul acesta cei de la Lake of Tears sunt putin stresati, mai ales ca vor canta alaturi de cei de la Rage.

"Suntem stresati pentru ca locatia este atat de mare si mai ales pentru ca urmam dupa Rage... Si ei sunt muzicieni profesionisti. Am auzit ca sunt o trupa foarte buna si ca sunt dementiali live... Dar vom vedea cum o sa mearga. Bineinteles, asteptarile noastre sunt foarte mari si speram sa fie o seara memorabila atat pentru noi cat si pentru public."

Lake of Tears a mai cantat alaturi de Rage o singura data, in 1996, intr-un turneu numit Summer Metal Meetings, care s-a derulat in Germania si Elvetia.

Johan Oudhuis a tinut sa transmita fanilor din Romania un mesaj plin de caldura: "Sper sa cream o atmosfera frumoasa si sa petrecem impreuna inca o noapte memorabila", a spus vocea Lake of Tears.


Despre Lot of Rage

Noul eveniment Metalfan "Lot of Rage" va avea loc in data de 8 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, unde fanii din Romania vor avea ocazia sa ii vada in concert pe Lake of Tears si Rage, eveniment deschis de trupa romaneasca Thunderstorm.

Bilete

Pretul biletelor este de 65 de lei si se pot achizitiona din reteaua Bilet.ro, fie online de pe site-ul www.bilet.ro, fie direct de la locatiile din Bucuresti si din tara, a caror lista poate fi gasita pe www.bilet.ro/ridicaBilet

Mai multe informatii la:  www.lotofrage.metalfan.ro



MAI MULTE DESPRE Lake of Tears, Rage
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  July 27, 2007  | 0 Comentarii  | 7464 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lake of Tears au vorbit despre experienta lor din Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri