stiri rock

Lake of Tears vor filma un DVD la Metalhead Meeting 2013

Lake of Tears vor filma un DVD la Metalhead Meeting 2013
Cei de la Lake of Tears au decis sa realizeze un DVD cu show-ul din cadrul Metalhead Meeting 2013, ce va avea loc sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
 
Pentru Lake of Tears, Romania este „acasa” – asa cum declara solistul Daniel Brennare, trupa fiind intotdeauna impresionata de caldura cu care este intampinata de fani, oferindu-le un show pe masura asteptarilor, de fiecare data.
De asemenea, in cadrul unui interviu acordat Metalhead.ro, Johan Oudhuis, tobosarul Lake of Tears a facut un apel la public: "Faceti cat mai mult zgomot pentru ca vom incerca sa filmam show-ul de la Bucuresti pentru un DVD. ”, ii roaga Johan pe fani.
„Asteptam cu nerabdare sa va revedem. Chiar foarte mult.”, a mai spus acesta.

Va reamintim programul si regulile de acces pentru Metalhead Meeting 2013:
 
Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 17.00, iar concertele vor incepe la ora 18.00. Festivalul se va incheia in jurul orei 01.30, fiecare dintre headliner-i, respectiv Hypocrisy si Lake of Tears, urmand sa cante aproximativ 75 de minute.
 
Line-up-ul festivalului este urmatorul:
 
L.O.S.T.
Taine
Bucovina
HateSphere
Lake Of Tears
Hypocrisy
 
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
sticle, conserve, 
mancare sau bauturi de orice fel,
artificii, arme, obiecte periculoase, 
umbrele, 
aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), 
aparate de inregistrare audio-video.
 
Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate din lista de mai sus pe durata festivalului.   
 
In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane.
 
De asemenea, trupele vor veni cu o oferta bogata de merchandise, iar organizatorii au pregatit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 50 de lei.
 
Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului.  
 
Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
 
Accesul in Zona A se va face pe baza unei bratari primite la intrare. Mentionam ca spectatorii din Zona A vor avea acces si in Zona B a festivalului.
 
Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. 
 
In ziua festivalului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare.

Sursa: Gala PR
 


MAI MULTE DESPRE Lake of Tears
Posted by Dragos P., at 16:59 |  September 19, 2013  | 0 Comentarii  | 2417 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lake of Tears vor filma un DVD la Metalhead Meeting 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri