stiri rock

Lansare TROOPER - Vlad Tepes si Poemele Valahiei

Lansare TROOPER - Vlad Tepes si Poemele Valahiei

Trooper prezinta Opera Rock “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”, o lucrare de o complexitate magnetica ce te va captiva cu siguranta. Pe parcursul a 3 ore epicul combinat cu dans si muzica de la rock la simfonic, de la cor la populara, te va transpune intr-o poveste atemporala, plina de incarcatura mitica.

Nu rata lansarea nationala a acestei productii unice!

Vino vineri, 16 octombrie 2009 orele 19:00 la Palatul Copiilor din Bucuresti pentru a-i vedea pe Trooper si invitatii lor speciali, Maria Dragomiroiu si Cristian Sofron, alaturi de orchestra simfonica, trupa de dans si cor intr-o productie marca Centrul Cultural Nicolae Balcescu, cu sprijinul Primariei Sectorului 4, organizat de Kompas Events.

Pe 16 octombrie ai ocazia de a fi martorul premierei Operei Rock “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”, inainte ca Trooper sa isi inceapa turneul international.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi procurate prin intermediul siteurilor www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.vreaubilet.ro, din Lantul Magazinelor Carturesti, de la Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center (et.2 “vreau bilet”) sau de la Palatul Copiilor in ziua evenimentului.


Pretul biletului este de 40 RON si de 50 RON in ziua evenimentuluiMAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Kompass Events, at 00:00 |  August 23, 2009  | 0 Comentarii  | 1842 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lansare TROOPER - Vlad Tepes si Poemele Valahiei

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri