stiri rock

Lansarea oficiala CELELALTE CUVINTE - detalii

Lansarea oficiala CELELALTE CUVINTE - detalii

Lansarea oficiala a noului album Celelalte Cuvinte intitulat „Stem" va avea loc vineri 14 Noiembrie, orele 20, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti (Parcul Tineretului). Titlul albumului trimite la termenul medical (celule stem) in sensul figurat, respectiv capacitatea membrilor trupei de regenerare, improspatare si actualizare din punct de vedere muzical si asta chiar prin felul lor de a fi.

  Cu aceasta ocazie trupa va prezenta un show unic ce va dura peste doua ore si va include pe langa piesele noi si multe melodii celebre ale formatiei. Spectacolul va beneficia de un sistem de sunet si lumini performante, precum si un decor de exceptie. Primul single de pe album, „Zmeie", a fost cântat de formatie în concertele sale inca de anul trecut si este deja difuzat de cateva posturi radio. În plus, este însotit de un videoclip realizat de Doru Ionescu, clip ce poate fi vizionat la www.tvrmedia.ro .

  Biletele sunt disponibile in Bucuresti la Magazinul Muzica, Magazinele Music Shop Batistei si Calea Victoriei, Flamingo Unirii, Sala Palatului, Sala Polivalenta, Flanco Orhideea, Dorobanti, Baneasa, Cora Pantelimon si in toata tara prin reteaua Bilet.ro. Pretul lor este de 40 si 45 lei in functie de locul in sala, biletele la 50 lei fiind deja epuizate.

  Organizator: Asociatia Culturala Romano-Irlandeza

  Contact: Peter Moynahan - blackbeers@gmail.com

  Info: www.celelalte-cuvinte.ro



MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by at 00:00 |  November 07, 2008  | 0 Comentarii  | 2565 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lansarea oficiala CELELALTE CUVINTE - detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri