stiri rock

LLNN și Ștefan Panea (ENVIRONMENTS) concertează în București

LLNN și Ștefan Panea (ENVIRONMENTS) concertează în București
Trupa daneză LLNN va concerta sambătă 10 decembrie 2016 ȋn clubul Control din Bucureşti, ȋn cadrul unui eveniment organizat de The Guest. LLNN este o trupă din Copenhaga a cărei existenţă a prins formă ȋn 2014, odată cu desfiinţarea celui mai impresionant grup de hardcore/sludge/post-metal din Danemarca, The Psyke Project, care a fost activ timp de 15 ani. Toboşarul Rasmus G. Sejersen şi chitaristul Christian Bonnesen, activ şi la voce sunt cei care, după ce lungul episod The Psyke Project s-a ȋncheiat, au pus bazele trupei LLNN. Aceasta se autocaracterizează ca o trupă orientată spre un stil dark, heavy şi post-apocaliptic. Nuanţa post-apocaliptică ce se descoperă ȋn muzica LLNN poate fi asemănată cu atmosfera ce se regăseşte ȋn compoziţiile belgienilor de la Amenra, ȋn timp ce atributul “dark” aminteşte ȋntr-un mod elocvent de acele momente ale grupului Neurosis, cȃnd abordarea sludge a căpătat cel mai definit contur. Alţii descriu muzica acestei trupe ca o alăturare ȋntre Converge şi Darkspace.

Albumul Loss lansat de LLNN ȋn luna iunie, anul curent a fost selectat pentru rubirca “albumul zilei” pe pagina Roadburn, la scurt timp după apariţie. Se spunea atunci despre acest material că are nevoie de doar 35 de secunde pentru a atrage atenţia ascultătorului. “Urletul disperat care marchează sfȃrşitul introducerii anunţă momentul ȋn care LLNN ȋncepe să arate ce vrea să spună atunci cȃnd se ȋncadrează ca fiind ceva post-apocaliptic.” (The Sound Not The Word).

Muzica celor de la LLNN a ȋnceput să fie şi mai remarcată atunci cȃnd trupa a deschis ceva concerte ale formaţiei Cult of Luna ȋn mai. Albumul Loss a fost lansat prin Pelagic Records, cunoscuta casă de discuri ȋnfiinţată ȋn Berlin, care se află ȋn grija lui Robin Staps de la The Ocean.

In deschidere ȋl vom vedea pe Ștefan Panea, parte din trupa ENVIRONMENTS (ambient / rhythm / noise).

Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

Preţul biletelor este de 30 lei, la intrarea ȋn club.

Evenimentul este organizat de către The Guest.

Sursa: The Guest


MAI MULTE DESPRE Environments
Posted by H., at 17:07 |  November 15, 2016  | 0 Comentarii  | 2243 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LLNN și Ștefan Panea (ENVIRONMENTS) concertează în București

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri