stiri rock

Luna Amară ajunge în premieră la Urban Home Pitești și Cult Music Club Craiova

Luna Amară ajunge în premieră la Urban Home Pitești și Cult Music Club Craiova
 Grupul Luna Amară din Cluj-Napoca va concerta în data de 19 ianuarie 2018 pe scena clubului Urban Home din Pitești, urmând ca a doua zi să fie prezent în Craiova pentru a concerta la Cult Music Club.
 
 Pagina oficială de Facebook pentru concertul din Pitești poate fi accesată aici, în vreme ce pentru cel din Craiova poate fi accesată aici.
 
 Om, cel mai recent videoclip al grupului poate fi văzut mai jos:
 
 

Videoclipul Om a fost realizat în parteneriat cu Fundația Salvați Copiii. Susține conștientizarea bullying-ului în mediul școlar și combaterea acestuia. Diferit de alte forme de agresiune/violență între copii, bullying-ul este un concept umbrelă ce ascunde comportamente variate, stabile în timp, ascunse de adulți, ce continuă în absența unor măsuri specifice de intervenție. Bullying-ul reprezintă unul dintre cei mai puternici factori de risc pentru sănătatea și protecția copiilor, care prin caracteristicile specifice (dezechilibru de putere, regularitate, intenția de a provoca suferință fizică și/ sau emoțională, prezența într-un mediu pe care copilul nu îl poate evita, cum este școala), devine imposibil de gestionat doar de către un copil sau doar la nivelul grupului de copii.

Complexitatea acestui fenomen necesită atenția și acțiunea concertată a tuturor adulților din contextele de viață ale copiilor, părinți, cadre didactice, personal educațional auxiliar, membri ai comunității, cu atât mai mult, cu cât bullying-ul nu se manifestă la vedere, ci în spații în care, în mod tradițional, adulții nu sunt foarte prezenți (toalete, curtea școlii, drumul casă-școală, colțuri ascunse din proximitatea școlii etc.). Filmările au avut loc în Bucureşti, la scoala 181.


MAI MULTE DESPRE Luna Amară
Posted by H., at 16:27 |  January 16, 2018  | 0 Comentarii  | 1808 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Luna Amară ajunge în premieră la Urban Home Pitești și Cult Music Club Craiova

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri