stiri rock

Luna Amară ajunge la Craiova, Cluj-Napoca și Timișoara cu turneul național 'Nu știu, nu iau, nu sunt'

Luna Amară ajunge la Craiova, Cluj-Napoca și Timișoara cu turneul național 'Nu știu, nu iau, nu sunt'
Luna Amară ajunge la Craiova, Pitești, Cluj-Napoca și Timișoara cu turneul național Nu știu, nu iau, nu sunt. Acesta este primul turneu organizat în parteneriat cu Asociația culturală Sunetul Muzicii.

Joi la Craiova, vineri la Pitești și sâmbătă la Cluj-Napoca, Luna Amară prezintă în premieră noul single și videoclip Nu știu, nu iau, nu sunt, care se va regăsi pe viitorul album de studio al formației.

- 26 octombrie la Craiova, Charger (+ Grey Matters)
- 27 octombrie la Pitești, Filarmonica (la Centrul multifuncțional). Acesta este un concert acustic care nu face parte din turneul Nu știu, nu iau, nu sunt
- 28 octombrie la Cluj-Napoca, Flying Circus Pub (+ Holy Motors, Cenușa Soarelui)
- 3 noiembrie la Timișoara, Reflektor (+ Skywalkers)

Noua piesă Luna Amară, Nu știu, nu iau, nu sunt, face parte de pe viitorul album electric. Stilistic, piesa semnalează intenția trupei de a rămâne în zona alternative metal dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de „layere” electronice (suprapuneri de straturi de linii melodice) asigurate de Marius (de la Baba Dochia).
 
 

Videoclipul care a fost lansat în data de 13 octombrie, este realizat de Anya Dimitrov - cu care Luna Amară a mai lucrat pentru videoclipul piesei Aproape - și beneficiază de aportul lui Ionuț Caras, un tânăr actor expresiv și talentat. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe Ionuț drept unic protagonist, în rolul unui personaj colectiv al neputinței și refuzului.


Sursa: Richard Constantinidi


MAI MULTE DESPRE Luna Amară
Posted by H., at 13:56 |  October 25, 2017  | 0 Comentarii  | 2069 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Luna Amară ajunge la Craiova, Cluj-Napoca și Timișoara cu turneul național 'Nu știu, nu iau, nu sunt'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri