stiri rock

Lux Noctis Party #59 in Bucuresti

Lux Noctis Party #59 in Bucuresti
Lux Noctis Party isi reia locul in tabelul periodic cu party-uri de sambata seara, Bucuresti, readucandu-l pe Mark Splatter in Romania alaturi de DJ-ii obisnuiti ai serii.

Genul de party revival care nu trebuie ratat date fiind numeroasele -ultime editii- definitive de pana acum, fiecare dintre ele de real succes. Lucru care s-ar traduce in termeni de timp ca: e zece dimineata, playlist still at its best, nu vrem sa plecam.

Ia asta in calcul si adauga-l pe Mark Splatter pe afis. In caz ca numele mai are nevoie de prezentari adiacente, tot ce trebuie sa stii e ca Mark e unul dintre cei mai influenti DJ & multimedia artists ai momentului, cand vine vorba de muzici alternative, de la electropunk, dancerock, punkrock, new wave, gothic, post-punk pana la sonoritati trashy de rock and roll. DJ setul lui Mark Splatter, reunit cu selectiile DJ-ilor bucuresteni care nu mai au nevoie de nicio introducere: Cliza, Mr. Muzak si Julius fac din editia actuala LNP o seara pe care trebuie sa o bifezi weekendul asta, oricata muzica crezi ca - si vrei sa stii.

Se intampla incepand de sambata, 23 ianuarie, ora 21:00 pana a doua zi dimineata, in Club INDIE (Strada Inisor, vizavi de UNATC). Pret de intrare: 10 RON.

Ne vedem acolo!

Sursa: Lux Noctis

Posted by H., at 23:42 |  January 18, 2010  | 0 Comentarii  | 1594 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lux Noctis Party #59 in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri