stiri rock

MADBALL la Bucuresti

MADBALL la Bucuresti

Pe data de 24 noiembrie 2008, „Bring the Noise” si Club „Fabrica” prezinta, pentru prima oara la Bucuresti, cea mai importanta si respectata trupa hardcore a ultimilor ani, Madball din New York City.
Madball, considerati niste legende ale muzicii hardcore, implinesc in acest na 20 de ani de la infiintare, timp in care au concertat din Europa pana in Japonia si din Australia pana in America de Sud, impartind scena cu trupe precum NOFX, H2O, Biohazard, Sick Of It All sau Fear Factory.
Madball s-au infiintat in 1988, in cartierul newyorez, Brooklyn , la initiativa unui pusti pe nume Freddie, a carui pasiune pentru acest gen de muzica a venit de la fratele sau mai mare, si el un foarte cunoscut muzician, pe nume Roger Miret, solist in trupa Agnostic Front.
In 1989 apare primul material discografic „Balls of Destruction”, dupa care, pe rand, „Set it Off” in 1994 si „Demonstrating My Style” in 1996 au facut ca cei de la Madball sa fie ceruti la mai toate festivalurile din lume, fiind prezenti pe scena la „Big Day Out” in Australia, la celebrele „MTV Rock AM Ring/Am Park” sau „Reading” in Anglia.
Anul 2008 gaseste trupa in plin turneu de promovare al ultimului lor album "Infiltrate The System", iar Bucurestiul a fost inclus in acest traseu pe data de 24 noiembrie, la Club „Fabrica”, loc care cu siguranta se va transforma intr-un veritabil vulcan in acea zi.
Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.ticketpoint.ro si pe www.bilete.ro . Pretul biletelor este de 45 Ron pana pe 23 noiembrie, iar in ziua evenimentului se vor putea cumpara cu pretul de 60 Ron.

Posted by at 00:00 |  October 03, 2008  | 1 Comentarii  | 2757 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MADBALL la Bucuresti

  • Respect HEFE!!!! Multumim frumos!!!! DFL !

    1. Posted by Catalin | 03 Octombrie 2008 14:57
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri