stiri rock

MANOWAR: emisiune TV dedicata proiectului Asgard Saga

MANOWAR: emisiune TV dedicata proiectului Asgard Saga

Pe 18 iulie 2009, la Loreley, portile Asgardului se vor deschide, in timpul festivalului Magic Circle III!! Acolo, Manowar isi va prezenta noile piese, inspirate de primele capitole din "The Asgard Saga". Informatii suplimentare vor fi oferite, in serile de 6 si 7 iunie 2009, intre orele 21.00 si 23.00 (ora Romaniei), cand televiziunea germana iMusic TV va gazdui un program special, dedicat proiectului Asgard Saga si Festivalului Magic Circle III.

Asgard Saga este o colaborare fara precedent intre Manowar  si Wolfgang Hohlein, care reuneste incredibila activitate literara a scriitorului, cu muzica trupei Manowar .  Potrivit lui Joey DeMaio “se naste asfel un proiect ce in timp, se va concretiza in forma unui film, a unui joc video, a unei seriii de concerte, evenimente, puneri in scena, sau in orice alte forme, pe care fanii metalului si cei ai literaturii fantasy le vor dori.”

“In timpul procesului de creatie, trupa si cu mine am constientizat destul de repede potentialul acestui demers” , spune Wolfgang Hohlbein. “A fost aproape ca si cum personajele ar fi preluat intitiativa si ne-ar fi  aratat drumul. Mitologia nordica este atat de bogata in povesti si personaje, incat am decis sa cream un intreg univers”.

Joey DeMaio, basistul trupei Manowar [in fotografie] explica “Am considerat ca  o platforma online ar fi modalitatea perfecta  pentru a complete creatiile noastre, oferind spatiu nelimitat pentru a dezvolta alte povesti. Am decis ca fani trebuie sa devina parte integranta din echipa de creatie! Asadar, dezvoltam un site interactive, in cadrul caruia ei isi pot aduce contributia, pe mai multe nivele. Pe www.asgard-saga.com oricine se poate implica, in orice faza a proiectului, si in orice forma, oferind de la creatii literare, pana la piese muzicale.”
Referitor la aceasta colaborare fara precedent, Wolfgang Hohlbein mentioneaza: “sa lucrez cu o trupa din sfera heavy metal, precum Manowar  a fost un vis al meu, pentru ca sunt fan al acestui gen de muzica. Se imbina perfect cu literatura fantasy si cu mitologia, pentru ca este o muzica epica si plina de dramatism”.

In decursul carierei sale, Wolfgang Hohlbein a vandut peste 35 milioane de carti in intreaga lume. In lunga sa serie de succese se numara: „Magic Monn“, „Azrael“, „The Druid Gate“, precum  si romane inspirate de mitologia nordica, printre care mentionam: „Midgard“, „Hagen Of Tronje“  si „The Ring Of The Nibelung“. In limba romana au fost traduse lucrarile „The Inquisitor“ (Inchizitorul) si „Charity – The Best Woman of the Spaceforce“ (Charity – o femeie in Spaceforce).

Pe linkul urmator poti viziona un documentar despre Asgard Saga:
http://www.asgard-saga.com/video/asgard-saga-documentary-3.html

Toate vestile despre urmatoarele aparitii ale trupei Manowar  si despre  evenimentele speciale la care vor fi prezenti, precum si noutati privind colaboarea cu Wolfgang Hohlbein, le puteti afla vizitand sursele abilitate sa ofere informatii oficiale: www.manowar.com, www.magiccirclemusic.com,   www.magiccirclefestival.com, www.asgard-saga.com
 
Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  June 04, 2009  | 4 Comentarii  | 3611 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR: emisiune TV dedicata proiectului Asgard Saga

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri