stiri rock

MANOWAR lanseaza concursul Kings Of Metal MMXIV: fotografia ta poate deveni parte din grafica albumului

MANOWAR lanseaza concursul Kings Of Metal MMXIV: fotografia ta poate deveni parte din grafica albumului
 
 
Regii Metalului isi invita fanii din lumea intreaga sa devina parte integranta a aniversarii ce marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal.
 
Pentru celebrarea momentului, MANOWAR pregateste o noua editie, speciala, a albumului - “Kings Of Metal MMXIV”, care va include piese si materiale bonus, precum si alte surprize. 
 
Iar MANOWAR vrea ca TU sa devii o parte nemuritoare a acestei aniversari speciale!
 
Daca vrei ca poza ta sa se regaseasca in grafica albumului “Kings Of Metal MMXIV” mergi pe linkul urmator si trimite fotografia: http://bit.ly/13Hep3J
 
Toti cei care trimit fotografii vor lua parte la o tombola ce are ca miza 25 de pachete surpriza oferite de The Kingdom Of Steel, singurul magazin autorizat sa comercializeze produsele oficiale MANOWAR!
 
Nu pierde aceasta oportunitate unica si fii alaturi de MANOWAR si “Kings Of Metal MMXIV”!
 
Pentru a afla mai multe despre Kings Of Metal MMXIV mergi pe:
 
Iar pentru informatii si update-uri constante viziteaza:    
www.manowar.com     
www.facebook.com/manowar

Credit foto: Guido Karp © 2008 Magic Circle Entertainment


MANOWAR: Kings Of Metal MMXIV
Concurs foto – Termeni si Conditii
 
Pentru a lua parte la concursul foto Kings Of Metal MMXIV va rugam sa cititi termenii si conditiile si sa trimiteti fotografia/fotografiile prin intermediul site-ului dedicat: http://www.manowar.com/photocontest/photocontest.php.

 
Inscrierea mai multor fotografii este permisa.
 
Fotografia poate fi o imagine portret sau o poza plan intreg. Daca in poza apar si alte persoane tu esti raspunzator pentru derularea demersurilor necesare pentru a proteja drepturile celorlalte persoane vizibile in imagine, ceea ce include, dar nu se limiteaza, la obtinerea permisiunii acestora. Pentru fotografiile in care o alta persoana decat tine poate fi recunoscuta si identificata tu trebuie sa poti furniza un consimtamant scris al celeilalte persoane, daca Magic Circle Entertainment solicita acest lucru. Daca persoana este minora consimtamantul trebuie semnat de parinti sau de tutore/reprezentantul legal al acesteia.  
 
Trebuie sa fi detinatorul tuturor imaginilor inscrise in concurs si trebuie sa poti furniza o dovada in acest sens, in orice moment, daca ti se va solicita. Acceptam fotografii realizate de tine sau fotografii in care tu apari. Totusi, pentru ca in mod obisnuit altcineva realizeaza fotografiile in care tu apari este OBLIGATORIU sa ai permisiunea autorului pentru a utiliza fotografia pe care o inscrii in concurs. In acelasi sens este obligatoriu sa respecti toate legile in vigoare in Statele Unite si la nivel international.
 
Fotografiile digitale trebuie realizate la cea mai mare rezolutie posibila.
 
Fotografiile trebuie trimise in format .jpeg sau .jpg
 
Recomandam ca fisierele sa aiba intre 3 si 8 megabytes si minim 1600 de pixeli latime (daca imaginea este orizontala) sau 1600 pixeli inaltime (daca imaginea este verticala).
 
Imaginile scanate de calitate foarte ridicata si imaginile non-digitale sunt acceptate si se supun acelorasi recomandari.
 
Concursul este deschis pentru participanti de orice varsta. Participantii ce nu au implinit 18 ani trebuie sa solicite permisiunea unui parinte sau tutore/reprezentant legal. Prin inscrierea in concurs, participantii cu varsta sub 18 ani confirma ca au obtinut permisiunea unui parinte sau tutore/reprezentant legal.
 
Ca participant exonerezi Magic Circle Entertainment si entitatile afiliate de orice raspundere in raport cu incalcari aferente imaginilor pe care le inscrii in concurs. Mai mult, consimti ca Magic Circle Entertainment, entitatile afiliate si subsidiare, directorii, personalul din conducere, functionarii, reprezentantii si/sau angajatii nu au nicio raspundere in raport cu toate si cu orice pretentii, daune, raspunderi, penalitati sau amenzi, de orice natura care rezulta din orice descoperiri ce arata ca fotografia trimisa incalca orice lege in vigoare
 
Copyright-ul aferent imaginilor inscrise in concurs va apartine autorului. Fotografiile reproduse pot include un credit foto, acolo unde este posibil, fapt ce ramane integral la libera alegere a Magic Circle Entertainment.
 
Prin inscrierea in concurs acorzi Magic Circle Entertainment si celor autorizati de ei, dreptul irevocabil, perpetuu, non-exclusiv si valabil oriunde in lume de a distribui, reproduce si utiliza in creatii derivate imaginea inscrisa in concurs, integral sau in parti, prin orice mijloc existent acum sau dezvoltat mai tarziu, si in orice scop afiliat cu MANOWAR si/sau cu creatia MANOWAR numita ‘Kings Of Metal MMXIV'. Toate drepturile pe care le acorzi catre Magic Circle Entertainment sunt cu titlu gratuit, iar Magic Circle Entertainment si entitatile afiliate nu vor primi solicitari de plata si nici nu vor solicita alte aprobari ulterioare privind valorificarea acestor drepturi.
 
Odata cu inscrierea imaginii/imaginilor in concurs acorzi companiei Magic Circle Entertainment si entitatilor afiliate dreptul de a edita materialul in orice fel necesar pentru scopurile descrise mai sus.
 
Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa nu contina elemente ce conduc la identificare persoanei, precum numele de familie, numarul de telefon, nickname-uri utilizate pe web sau adresa de email. In procesul de creatie a elementului inscris in concurs trebuie sa nu fi fost angajat in nici un fel de activitate violenta, periculoasa sau ilegala. Elementele inscrise in concurs trebuie sa nu aiba continut neadecvat, incluzand aici, dar fara a ne limita la, materiale de natura pornografica, violenta sau materiale ce instiga la violenta. Elementele inscrise in concurs trebuie sa nu incalce ori defaimeze intimitatea persoanei sau dreptul la propria imagine, indiferent daca subiectul este in viata ori decedat, si nici nu trebuie sa aduca atingere in orice alt mod, drepturilor personale ori de proprietate ale individului. 
 
Ne rezervam dreptul de a respinge orice fotografie pe care, prin liberul nostru arbitru, o consideram jignitoare, obscena, provocatoare, ori despre care consideram ca incalca legea sau despre care consideram ca este neadecvata pentru utilizare.
 
Odata inscrise fotografiile nu vor fi returnate. Nu va putem instiinta cu privire la primirea elementelor inscrise si nici nu vom putea raspunde intrebarilor privind receptionare acestora.
 
NICI UN FEL DE ACHIZITIE NU ESTE NECESARA PENTRU A PARTICIPA SAU A CASTIGA. REALIZAREA UNEI ACHIZITII NU SPORESTE SANSELE DE CASTIG. PREZETUL DOCUMENT SE SUPUNE TUTUROR LEGILOR FEDERALE, STATALE, LOCALE SI MUNICIPALE. REGULAMENTUL ESTE NUL IN TERITORIILE IN CARE FACE OBIECTUL UNOR INTERDICTII.
 
Afisarea sau publicarea imaginii pe care ai inscris-o in concurs pe site-ul Magic Circle Entertainment sau pe siteul oricareia din entitatile afiliate nu indica faptul ca vei fi selectat ca unul dintre castigatori.
 
Toate informatiile ce detaliaza modul de inscriere in concurs se regasesc in prezentul document cu Termeni si Conditii.
 
 
Magic Circle Entertainment isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile in orice moment, fara aviz prealabil.
 
Prin inscrierea de imagini in concurs se considera ca ai examinat, citit si acceptat Regulie, Termenii si Conditiile concursului.
 
 
 
August 2013 - MAGIC CIRCLE ENTERTAINMENT -
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 10:38 |  August 19, 2013  | 0 Comentarii  | 2606 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR lanseaza concursul Kings Of Metal MMXIV: fotografia ta poate deveni parte din grafica albumului

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri