stiri rock

MANOWAR: petrecere de lansare pe 5 decembrie in clubul Fire

MANOWAR: petrecere de lansare pe 5 decembrie in clubul Fire

Fanii Manowar sunt invitati sa sarbatoreasca impreuna lansarea DVD-ului Hell On Earth V, printr-o serie de petreceri oficiale, ce au loc in mai multe tari.

In Bucuresti, petrecerea de lansare va avea loc pe 5 decembrie 2009, in Clubul Fire.  Evenimentul va include proiectia DVD-ului, concursuri ce vor avea ca premii produse oficiale
Manowar puse la dispozitie de Magic Circle Music, si, desigur, multa muzica! Intrarea va fi libera, incepand  cu ora 21.00!

Evenimente similare au fost deja confirmate in: Belgia, Finlanda, Ungaria, Italia, Norvegia si mai multe orase din Germania, iar noi date si locatii urmeaza a fi anuntate.

Cele doua DVD-uri Hell On Earth V care cuprind peste 20 de piese, in intregime, si dureaza mai bine de 3 ore, vor fi lansate pe 27 noiembrie. Produsul poate fi comndat pehttp://store.magiccirclemusic.com/category/116/New-Items
Pe link-ul urmator puteti vedea un nou preview: http://www.youtube.com/watch?v=AB3-geo-mpY

Pe Hell On Earth V se regasesc momente cheie din prestatiile live ale trupei
Manowar, din ultimii ani. La acest DVD s-a lucrat timp de 5 ani, cuprinde filmari realizate din peste 150 de unghiuri, si este realizat exclusiv cu ajutorul tehnologiei High Definition.

Printre punctele forte ale DVD-ului se numara bisul oferit de trupa in turneul Demons Dragons & Warriors European Tour 2007, care cuprinde, integral, piesele The Sons of Odin, Glory, Majesty, Unity, Gods of War, Army of the Dead Part 2, Odin si Hymn of the Immortal Warrior.
Printre piesele interpretate in 2007 care se gasesc, in intregime, pe DVD se mai numara Die for Metal, Gloves of Metal si Mountains.

Pe langa acestea, Hell On Earth V cuprinde filmari din recent incheiatul turneu Death To Infidels Tour 2009, in timpul caruia
Manowar a fost headliner la sase importante festivaluri europene din Finlanda, Franta, Spania, Romania, Norvegia si Germania, precum si filmari de la show-ul in aer liber din Moscova. Printre piesele incluse pe DVD se numara: God or Man, Thunder in the Sky, Call to Arms, Father, Let the Gods Decide, Hand of Doom, Sleipnir si Loki God Of Fire.

DVD-ul acopera premiera mondiala a proiectului The Asgard Saga, prin lansarea EP-ului Thunder In The Sky, la festivalul Magic Circle III, ce a avut loc la Loreley, in Germania. Asgard Saga este prima aventura fantasy, elaborata de
Manowar si cel mai bine vandut autor german de literatura fantasy, Wolfgang Hohlbein. In timp ce primele fragmente din nuvela lui Hohlbein, intitulata Hammer Of The Gods sunt disponibile pe www.asgard-saga.com, trupa se pregateste pentru turneul mondial Death To Infidels World Tour 2010, ce va incepe pe 16 ianuarie, in Leipzig, Germania. Cele 10 concerte programte in orase din Germania si Olanda reprezinta inceputul primului turneu mondial al trupei, din 1998 incoace. Slovenia si Ucraina sunt urmatoarele destinatii confirmate, iar altele urmeaza a fi anuntate. Mai multe date, locatii si informatii se gasesc pe www.manowar.com Tot aici se pot comanda bilete, pentru toate concertele, la cele mai mici preturi, si cu cele mai reduse costuri de expeditiere, pentru toate tarile din Europa.



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 10:02 |  November 24, 2009  | 6 Comentarii  | 3930 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR: petrecere de lansare pe 5 decembrie in clubul Fire

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri