stiri rock

MANOWAR vor lansa o piesa in limba romana

MANOWAR vor lansa o piesa in limba romana

Manowar anunta ca trupa va lansa un EP cu material nou, bazat pe proiectul The Asgard Saga, in vara aceasta. Produsul, insotiti de un CD bonus ce va cuprinde piesa Father in toate cele 16 limbi in care a fost inregistrata, va fi disponibil exclusiv la Festivalul Magic Circle III, care va avea loc la Loreley, in Germania, pe 18 iulie.

Piesa Father este un tribut eroic, rostit de un fiu ce este martor la moartea parintelui sau. Ea se bazeaza pe povestea lui Thor, Zeul Tunetului, cunoscuta sub numele The Asgard Saga, materializare a unei colaborari revolutionare cu Wolfgang Hohlbein, cel mai bine vandut autor german de literatura fantasy; Manowar creeaza albumul pe masura ce Hohlbein scrie cartea. Pentru detalii despre acest proiect fara precedent viziteaza: www.asgard-saga.com

Piesa a fost interpretata de Eric Adams, in limbile: engleza, germana, italiana, maghiara, romana, bulgara, norvegiana, spaniola, franceza, greaca, turca, poloneza, japoneza, croata, portugheza si finlandeza! El a fost asistat in acest demers de fani din intreaga lume.

In curand, vei putea urmari materiale video din timpul inregistrarii fiecarei variante, si vei deveni astfel martor la odiseea lui Eric, in universul interpretarii vocale poliglote.

Father va fi prezentata in premiera, alaturi de alte piese de pe viitorul album, live, pe scena festivalului Magic Circle III, in ziua de sambata, 18 iulie 2009, la Loreley. In aceeasi seara, o serie de trupe de diverse nationalitati, cu personalitati diferite, se vor lasa prada muzicii dand din cap, pana la caderea noptii. Cei care vor mai urca pe scena la acest eveniment  sunt:  ULYTAU (Kazakhstan), WIZARD (Germania), CRYSTAL VIPER (Polonia), METALFORCE (Germia), JACK STARR'S BURNING STARR (USA), DOMAIN (Germania), KINGDOM COME (Germania), AGE OF EVIL (USA), VAN CANTO (Germania), DIE SKLAVEN (Germania), si trupa HOLYHELL (USA) ce are statut de invitat special.
Fanii vor avea sansa sa il salute si pe Wolfgang Hohlbein, care va avea o aparite speciala si va deschide portile Agardului in fata tuturor celor prezenti la festival.
Ziua de 17 iulie va fi integral dedicata divertismentului si activitatilor pentru fani.

Pentru detalii si bilete, viziteaza:  http://www.magiccirclefestival.com/

Traducere si adaptare: Ruxia SandruMAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  May 22, 2009  | 14 Comentarii  | 2581 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR vor lansa o piesa in limba romana

  • interesant

    1. Posted by defender | 22 Mai 2009 08:42
  • deci frate, cre ca o sa ne cacam pe noi cand o sa-l auzim pe ala cum canta in atata limbi.

    2. Posted by Lemmy | 22 Mai 2009 09:37
  • Pai in Suedia n-au fani, aia chiar asculta muzica acolo? Ma intreb cum o sa se screama ala in japoneza. Interesant ca stau bine pe piata din Turcia, mi se pareau razboinici din astia europeni. Asteptam rusa si araba totusi. Si e limba sarba, nu croata, in Croatia doar sunt mai multi fani.

    3. Posted by nanowar ov steel | 22 Mai 2009 11:48
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri