stiri rock

Marea Batalie “The Global Battle of The Bands” pentru 100.000 de dolari

Marea Batalie “The Global Battle of The Bands” pentru 100.000 de dolari
In perioada 26-27-28 noiembrie 2010 la Arenele Romane din capitala (Parcul Carol) se va desfasura competitia The Global Battle Of The Bands (GBOB), dedicata muzicii live, considerata a fi cea mai mare de acest fel din lume, reunind 12.000 de muzicieni din peste 30 de tari.
GBOB este la a saptea editie pe plan mondial si la a patra la nivel national.
Sunt acceptate in concurs formatii intre 2 si 8 membri, fara limita de varsta si care pot canta orice gen de muzica.

Marele premiu este in valoare de 100.000 de dolari si trofeul « The Best New Band In The World 2010 ». Finala mondiala se va desfasura la Kuala Lumpur in Malaesia unde castigatorii finalelor nationale se vor intrece pentru obtinerea marelelui premiu si a celorlalte premii puse in joc. Toate cheltuielile de deplasare si cazare pentru finalistii nationali vor fi suportate integral de catre GBOB Worldwide Ltd.
Inscrierea in concurs este gratis pentru formatiile din Romania. Trupele care doresc sa se inscrie in competitie o pot face numai prin intermediul website-ului oficial www.gbob.com. Informatiile despre regulamentul aplicabil anul acesta si alte detalii suplimentare puteti afla de la organizatorul pentru Romania, compania Sfinx Experience.

Sfinx Experience, care este si gazda concursului national GBOB, pune la dispozitie in locatia proprie de la Arenele Romane, 3.500 de locuri intr-un cort incalzit. De asemenea va asigura intreaga productie tehnica a show-lui la care este asteptat un public numeros ce isi va sustine formatiile favorite.

GBOB Romania va beneficia de sprijinul Consiliului General al Municipiului Bucuresti-Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti-ARCUB si Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.


Posted by Dragos P., at 21:34 |  September 27, 2010  | 1 Comentarii  | 2877 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Marea Batalie “The Global Battle of The Bands” pentru 100.000 de dolari

  • Daca ii trimitem acolo pe White Walls, avem o sansa foarte mare ca tara noastra sa fie reprezentata cu succes.

    1. Posted by Fantotzii | 28 Septembrie 2010 14:15
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri