stiri rock

MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG concerteaza la Festivalul Peninsula 2013!

MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG concerteaza la Festivalul Peninsula 2013!
Trupa de punk americană Marky Ramone’s Blitzkrieg, respectiv duo-ul austriac de drum and bass Camo&Krooked va concerta la Festivalul Peninsula, care se va desfăşura între 18 şi 21 iulie, la Cluj-Napoca.

Rock and Roll Hall of Fame va fi reprezentat anul acesta în România! Marky Ramone, fost toboşar al trupei de cult The Ramones – considerată una din cele mai importante zece trupe din lume –, vine la Cluj-Napoca. Trupa lui Marky se află într-un turneu mondial, care promite să aducă pe scene alese de pe întreg mapamond, muzica inconfundabilă a The Ramones, care au marcat genul punk rock, încă de la înfiinţare, în 1974. "Tot timpul am fost de părere că piesele The Ramones sunt prea bune pentru a nu fi interpretate live" – spune Marky Ramone. Turneul actual exact asta urmăreşe: Marky Ramone’s Blitzkrieg include 32 de piese din repertoriul The Ramones, care vor răsuna la Peninsula în data de 20 iulie. 
Camo&Krooked a fost înfiinţat de doi austrieci în 2007, însă destul de rapid muzica lor a ajuns să aibă priză în Marea Britanie, ţara de baştină a drum and bass-ului. În 2010, la Drum and Bass Awards au primit titlul de Cel mai bun artist nou, iar un an mai târziu pe cel de Cel mai bun producător. Albumele lor – pe care s-a făcut simţită, tot mai mult, şi prezenţa dubstep-ului – , i-au făcut să fie apreciaţi şi de publicul larg, nu doar de iubitorii drum and bass-ului. Locul lor este printre cei mai buni, iar dovada o primiţi pe 19 iulie la Peninsula. Alături de austrieci va fi prezent pe scenă şi MC Youthstar, care a devenit cunoscut ca MC-ul celor de la Dirtyphonics.
Concerte anunţate la Festivalul Peninsula:

18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude (RO)
19 iulie: Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
21 iulie: Ocho Macho (HU)

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Biletele pot fi achiziţionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente. Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.
 
Pe 13 aprilie, la Cluj Arena va avea loc o petrecere de promovare a Festivalului Peninsula şi a Festivalului Delahoya, avându-l ca invitat special pe Timo Maas, cunoscutul DJ care mixează pentru prima oară în Cluj-Napoca. Mai multe detalii pe www.peninsula.ro .

Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Sursa: Festivalul Peninsula


MAI MULTE DESPRE Ramones
Posted by H., at 10:16 |  April 19, 2013  | 0 Comentarii  | 2763 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG concerteaza la Festivalul Peninsula 2013!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri