stiri rock

Maximum Rock - Suport Pentru Underground, editia III

Maximum Rock - Suport Pentru Underground, editia III

24 octombrie 2009 este data la care se va organiza finala pentru a treia editie a acestui festival, eveniment organizat de catre Promusic Prod. si revista Maximum Rock.
Marele premiu, in valoare de 10.000 RON, precum si celelalte premii, sunt puse la dispozitie de catre Guitar Shop.
In perioada 15 iulie - 15 septembrie formatiile interesate pot trimite materiale promo pentru inscrierea la preselectie. In aceasta perioada, piesele intrate in concurs vor fi promovate pe diverse canale media astfel incat publicul sa poata lua contact cu acestea.
Dupa o preselectie care se va desfasura in perioada 20-30 septembrie, in concursul final vor intra 8 formatii care vor fi jurizate de catre persone cunoscute din showbiz-ul romanesc.
Clasamentul final al concursului va fi alcatuit de catre juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%.
Cu aceasta ocazie se va edita o noua compilatie pe support CD multimedia (cu sprijinul firmei ODS –Business Services) pe care vor fi incluse piesele formatiilor aflate in finala, dar si o ampla prezentare a partenerilor. Compilatia se va distribui gratuit presei, formatiilor si publicul participant.
La fel ca si la editia precedenta, finala se va incheia cu recitalul unei formatii consacrate.
Mai multe amanunte si regulamentul festivalului se pot afla la adresa: www.promusicprod.ro/mrfest

Festivalul concurs „Maximum Rock - Suport pentru Underground” a prins viata ca „frate mai mic” al cunoscutului festival Maximum Rock, organizat in Cluj-Napoca, la care participa formatii romanesti si straine consacrate, fiind un sprijin real pentru formatiile tinere, dornice de afirmare.
Dupa editia pilot din 2005 desfasurata la Cluj-Napoca, din ce in ce mai multe formatii si-au aratat interesul  pentru a participa la acest concurs, fapt ce a determinat organizatorii sa permanentizeze acest eveniment, astfel ca, incepand cu anul 2008, acest eveniment va fi unul anual.
Daca la editia din 2005 s-au inscris doar 12 formatii, la editia din 2008, 56 de formatii din tara si din Republica Moldova si-au aratat interesul fata de acest eveniment, iar dupa o preselectie realizata de persoane cunoscute din sfera showbiz-ului romanesc, 8 formatii si-au disputat premiile puse in joc de catre sponsorii acestui festival, locul intai fiind adjudecat de catre clujenii de la Vespera.

Posted by Promusic Production, at 00:00 |  June 11, 2009  | 0 Comentarii  | 2662 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Maximum Rock - Suport Pentru Underground, editia III

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri