stiri rock

MEGADETH: joi si vineri bilete mai ieftine cu 25% pentru concertul din Bucuresti!

MEGADETH: joi si vineri bilete mai ieftine cu 25% pentru concertul din Bucuresti!
Au mai ramas doar cateva saptamani pana la Paste. Inca nu ai cumparat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events iti vine in ajutor cu cateva idei, oferind chiar o reducere substantiala! Joi si vineri (11 si 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas si Megadeth sunt mai ieftine cu 25%!
     
Oricine cumpara in zilele de 11 si 12 aprilie 2013 un bilet la unul dintre cele trei concerte (Joe Cocker, Patricia Kaas si Megadeth) va beneficia de o reducere de 25%! Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete. Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele mentionate mai sus.

Concertul „MEGADETH” va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti!
Pentru acest concert, pretul intreg al unui bilet este de 100 lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa 75 lei!

Concertul „PATRICIA KAAS - Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti.
Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 100 lei si ajung pana la 350 lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa intre 75 lei si 262 lei.

Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Romexpo Bucuresti.
Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 135 lei si ajung pana la 750 lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa intre 100 lei si 562 lei.

Nu uitati! Biletele reduse se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului, la libraria Mihai Eminescu si online pe www.Biletoo.ro si www.BLT.ro!
Sursa: Projectevents


MAI MULTE DESPRE Megadeth
Posted by H., at 09:34 |  April 10, 2013  | 0 Comentarii  | 2553 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MEGADETH: joi si vineri bilete mai ieftine cu 25% pentru concertul din Bucuresti!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri