stiri rock

MEGADETH: reguli de acces; ce spune Dave Mustaine despre noul turneu mondial al trupei

MEGADETH: reguli de acces; ce spune Dave Mustaine despre noul turneu mondial al trupei
Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth, a postat prin intermediul paginii oficiale de Facebook urmatorul mesaj cu privire la Bucuresti si la noul turneu mondial al grupului:

 
"Ah, I love the smell of Bucharest in the morning! Tonight starts another world tour!! Hope to see you!!!"

Megadeth va concerta in data de 22 mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti.

ACCES:
Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului) incepand cu ora 18.00. Concertul va incepe in jurul orei 20.00! Acesul catre Arenele Romane poate fi facut prin Parcul Carol (intrarea principal din Rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr. 26.
Arenele Romane este una dintre cele mai iubite locatii outdoor pentru fanii rock-ului si clubbing-ului din Romania! Istoric: Arenele Romane au fost construite pentru a sarbatori cele 18 secole de romanitate pe pamantul Daciei, cat si anii gloriosi ai Regatului Romaniei sub sceptrul lui Carol I. Dupa inaugurarea triumfala a Parcului Carol I, in 1906, se tineau aici evenimente culturale si sportive.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit. Copiii sub 18 ani vor putea avea acces in incinta locatiei numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.
 
PROGRAM
18.00 – Open Doors
20.15 – TROOPER
21.15 – MEGADETH

ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie. De asemenea, in caz de ploaie accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

FACILITATI: Food & Drinks - locatia dispune de bar

Biletele la concertul Megadeth pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO.

Pentru concertul din 22 mai preturile sunt urmatoarele:
100 lei (acces general)
125 lei (in ziua evenimetului)

Mai jos puteti asculta noul single al trupei - Kingmaker:

 

Aici puteti citi un interviu in exclusivitate pentru Metalfan Romania cu David Ellefson, basistul trupei.


MAI MULTE DESPRE Megadeth
Posted by H., at 10:23 |  May 22, 2013  | 4 Comentarii  | 3452 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MEGADETH: reguli de acces; ce spune Dave Mustaine despre noul turneu mondial al trupei

  • O melodie foarte potrivita pentru ce s-a intamplat in Romania de la Revolutie incoace: Symphony of Destruction

    1. Posted by flesh | 22 Mai 2013 12:25
  • care revolutie, frate? aia de la 1848?

    2. Posted by Geralt de Rivia | 22 Mai 2013 14:16
  • Nu, a mai fost o revolutie dup-aia, ceva mai aproape de vremurile noastre. Acuma, daca o fi fost revolutie (asa cum i-a ramas numele) sau lovitura de stat, eu nu stiu. Dar sunt sigur ca ai inteles ce-am vrut sa spun.

    3. Posted by flesh | 23 Mai 2013 12:10
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri